Kuzey Yıldızı 40. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı 40. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldızı 40. Bölüm İzle; 21 Kasım Cumartesi 40. Bölümüyle ekrana gelen Kuzey yıldızı İlk Aşk’ın 40. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı 40. Bölüm İzle; Başrollerinde İsmail Demirci, Aslıhan Güner ve Tolga Avanoğlu’nun yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam saat 20.00’da 40. Yeni bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. Geçen sezon başlayan ve Cumartesi akşamlarına damga vuran ve 20 yıllık bir aşkı anlatan Kuzey yıldızı her bölüm seyirciyi eğlenceli ve romantik sahneleriyle ekrana bağlamayı başarıyor. Kuzey ile Yıldız’ın kavuşma çabalarını anlatan ve ancak her seferinde bir engele takılan aşkın ve bu aşka şahit insanların hikayesini anlatan Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam 40. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Romantik komedi dizisinde bu akşam yine heyecan ve eğlence iç içe yaşanıyor.

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında ikinci sezonuyla ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk yayınlanan son bölümde Kuzey ile Yıldız arasında sonunda buzlar erimiş Kuzey’in ailesi Yıldız’ı Allah’ın emriyle istemişlerdir. Sonunda mutlu sona ulaşmaya bir adım mesafe kalan çiftimizin mutluluğuna diyecek yoktur. Ancak son anda yaşanılanlar yine hikayenin ve bölümün karakolda bitmesine sebep olmuştur. Restorana ortak olan Yıldız’ın da içinde bulunduğu bir kavgada dayak yiyenler atanlardan şikayetçi olmuşlardır ve atanlardan biri de Yıldız’dır.

Kuzey Yıldızı 40. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yayınlanacak 40. Bölümünde yine heyecan ve gerilim iç içe yaşanıyor. Yıldız karakoldan çıkmıştır. Kuzey ve Yıldız arasında kına gecesi düzenlenecektir. İki aile kına gecesine hazırlanırken Almanya’dan gelen Yıldız’ın amcası cevher Kuzey’in başını fena halde derde sokar. Yıldız bile artık bu işin sonu olmadığını anlamıştır ve Kuzey’in bu beladan kurtulacağına inanmamaktadır. Kına gecesi hazırlıkları sürerken Yıldız’ın babası Yaşar’ın hafızası yerine gelmiş ve Kuzey’e karşı sürdürdüğü düşmanlığa kaldığı yerden devam etmeye başlamıştır. Bu arada kına gecesi gelip çatmıştır ancak ortada Kuzey yoktur. Kuzey kendi kına gecesine yetişebilecek midir? Yaşar Kadıoğlu Kuzey’i damat olarak kabul edecek midir? Yıldız ve Kuzey bir kez daha hezimete mi uğrayacaklardır yoksa vuslata bir adım daha mı yaklaşacaklardır?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk tüm bu sorular ve cevaplarıyla bu akşam 40. Bölümle Show Tv’de ekranlara geliyor.

21-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar