Oyuncu Öykü Gürman’dan babasıyla ilgili şok açıklamalar!

Oyuncu Öykü Gürman’dan babasıyla ilgili şok açıklamalar!
Oyuncu Öykü Gürman'ın babası ile ilgili ifadeleri günün en çok konuşulanlarından biri oldu. Sevilen oyuncu Öykü Gürman’dan babasıyla ilgili şok açıklamalar!

Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman günün en çok konuşulanlarından biri oldu. Katıldığı programda babası ile ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çeken Gürman, sosyal medyanın da gündemine girdi. Sen Anlat Karadeniz'deki performansıyla çok sevilen güzel oyuncu, babasının ateist olduğunu söyledi. Aslı Şafak'ın Bloomberg HT'de yaptığı Aslı Şafak'la İşin Aslı programına katılan Öykü Gürman sorulan soruları samimiyetle cevapladı. Öykü Gürman’dan babasıyla ilgili şok açıklamalar ise programa damga vurdu.

Öykü Gürman babasının ateist olduğunu söyledi

Öykü Gürman ailesi ile ilgili sorulan soruları da cevapladı. Aslı Şafak'ın, "Yakınınızda inançlı olmayan biri var mı?" sorusunu cevaplayan Gürman, annesi ve babasının çok farklı karakterlere sahip olduğunu belirtirken, babasının ateist olduğunu söyledi. Gürman babasının ateist olmasıyla yaşadığı durumu özdeşleştirince başta ateistler olmak üzere farklı kesimlerden kişilerin tepkisiyle karşılaştı. Günün en çok konuşulan olayında Öykü Gürman, merhamet ve vicdandan başka bir şey için yaşayamacağını söyledi.

Gürman'ın sözleri tepkilere neden oldu!

Sanatçı Öykü Gürman, açıklamaları arasında, "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum. İnançsızlık egoizm ve bencillik getirir. Babam da öyleydi" ifadelerini kullandı. Bu sözler ise tepkiye neden oldu. İnaçla vicdan ve merhametli olma bağlantısı kuran Gürman'a  çok sayıda yorumla tepki geldi. Aslı Şafak'ın "Babanız tarafından sevildiniz mi?" sorusu ise Gürman'ı duygulandırırken, gözleri dolan oyuncu konuşmakta zorlanarak şu ifadeleri kullandı; "Babam beni kendine göre sevdi. Duygusallığımı eleştirdi. Kimse bir insanın gözyaşının hesabını soramaz. Ayrılık burada başlar."

Ateizm Derneği açıklama yaptı

Öykü Gürman'ın inançla ilgili açıklamalarına en sert tepki ise Ateizm Derneği'nden geldi. Dernek tarafından yapılan ve sosyal medya hesabından paylaşılan yazılı açıklamada, "Son dönemde giyimi ve yaşam tarzıyla seküler yaşamın tüm nimetlerinden faydalanan birtakım insanların sıklıkla başvurduğu bir yöntem de, kökten dincilerden beklenen bir açıklama yaparak gündeme gelmek oldu. Tek amaç kaşe bedellerini yükseltmek olsa gerek..." ifadeleri kullanıldı.

21-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar