Kuzey Yıldızı İlk Aşk Kuzey Mallaoğlu (İsmail Demirci) kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Kuzey Mallaoğlu (İsmail Demirci) kimdir?
Show TV'den ekrana gelmeye başlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey Mollaoğlu karakterine can veren İsmail Demirci kimdir?

Show TV'nin yeni dizilerinden biri olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, ilk bölümüyle ekrana geldi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrollerinden birini İsmail Demirci canlandırıyor. İsmail Demirci, dizide Kuzey Malloğlu karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Kuzey Mallaoğlu (İsmail Demirci) kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Kuzey Mallaoğlu (İsmail Demirci) kimdir?

İsmail Demirci, 13 Kasım 1984 tarihinde başkent Ankara'da dünyaya gelmiştir. İki üniversite bitiren İsmail Demirci, bilgisayar programcılığı bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından iş hayatına girdi. Sonrasında oyunculuğa merak salan İsmail Demirci, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun oldu. 

2010 yılında Kanal D'den ekrana gelen Türkan dizisinde rol aldı. İsmail Demirci, dizide Mehmet karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 2011 yılında  Star TV'de yayınlanan Anneler ile Kızları dizisinde Sedat karakterini ve TRT 1'de yayınlanan Mor Menekşeler dizisinde Harun karakterlerini canlandırdı.

2012 yılında o dönem ATV'de yayınlanmakta olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almaya başladı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Avukat Talat karakterine can veren İsmail Demirci, 2015 yılına kadar dizide rol almaya devam etti.

2013 yılında ATV'den izleyicisine ulaşan Ben Onu Çok Sevdim dizisinde Talat karakteriyle rol aldı.

2014 yılında Star TV'den ekrana gelen Reaksiyon dizisinde Tekin karakterini canlandırdı. Yine aynı yıl Tut Sözünü adlı sinema filminde rol aldı. Böylece İsmail Demirci ilk kez bir sinema filminde rol almış oldu.

2015 yılında Fabrika Kızı ve Serçe Sarayı dizilerinde rol aldı. 

2016 yılında Star TV'den ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Kemankeş Kara Mustafa Paşa karakterini canlandırdı. Yine aynı yıl Posta Kutusu ve Babaların Babası dizisinde rol aldı.

2017 yılında Star TV'de yayınlanan Babamın Günahları dizisinde Reha karakterine can verdi.

İsmail Demirci bu sezonla birlikte Show TV'den ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol almaya başladı. İsmail Demirci, dizide Kuzey Mallaoğlu karakterini canlandırıyor. Kuzey Mallaoğlu karakteri bir Karadeniz köyüde dünyaya gelmiştir. Gençliğinde Yıldız adında bir güzele aşık olan Kuzey, onu ardında bırakarak üniversiteye gider. Şehirde başka bir kadına aşık olur ve onunla evlenir. Aradan yıllar geçer ve eşinden ayrılır. Çocuklarıyla birlikte doğduğu köye döner.

14-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar