Kuzey Yıldızı Nahide (Merve Şen) Kimdir?

Kuzey Yıldızı Nahide (Merve Şen) Kimdir?
Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı'nın Nahide'si Merve Şen kimdir? Merve Şen daha önce hangi yapımlarda rol aldı? İşte cevabı!

Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Kuzey Yıldızı reytinglerde zirveye yerleşti. Romantik komedi türündeki dizi yayınlandığı günden itibaren seyirci tarafından oldukça beğenildi ve bu beğeni de reytingle ödüllendirildi.

Yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun birlikte üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ersoy Güler’in oturduğu ve senaryosu yine Ersoy Güler tarafından kaleme alınan Kuzey Yıldızı’nın oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soyaslan, Uğur Demirpehlivan,  Merve Şen gibi usta oyuncular rol alıyor. Bizde Kuzey Yıldızı’nın Nahide’si Merve Şen’e ayırdık bu yazıyı ve Merve Şen kimdir bir bakalım dedik.

Kuzey Yıldızı Nahide (Merve Şen) Kimdir?

Show Tv’nin seyirci tarafından çok beğenilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı’nın Nahide’si, Sefer Kadıoğlu’nun biricik karısı, zeki ve müstehzi bir kadındır. Eşi Sefer’i çok sevmekte ve onun tarafından çok sevilmektedir. İkili arasındaki aşk kıskanılacak türdendir. Nahide’nin en büyük amaçlarından biri görümcesi olan Yıldız ile Sefer ile evlenmelerinde çok önemli bir rol üstlenen Kuzey’in bir araya getirmek ve onları evlendirebilmektir. Bunun için birçok farklı yola başvurmakta ve zaman zaman ikiliye taktikler vermektedir. Merve Şen tarafından canlandırılan Nahide dizinin en sevilen karakterlerinden biri olarak ön plana çıkmaktadır.

Kuzey Yıldızı Merve Şen (Nahide) Kimdir?

Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlanan ve Cumartesi akşamları ekrana gelen Kuzey Yıldızı’nda Nahide karakterini başarıyla canlandıran ve seyirci tarafından çok sevilen Merve Şen 11 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından başarılı oyuncu üniversite eğitimini Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır.

Hem okul yıllarında hem de mezun olduktan sonra farklı tiyatro ve oyunlarda sahneye çıkan Merve Şen yeteneği ve başarısıyla kısa zamanda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Santral Kumpanya’nın 2013 yılında kurulmasında katkısı olan başarılı oyuncu şu ana kadar yoğun olarak tiyatro oyunlarında boy göstermiştir. Oyuncunun ilk ekran ve dizi tecrübesini yaşadığı yapım Kuzey Yıldızı’dır. Oyuncu, Gençler Masası (Canlı Performans), Aynı Aşkın Laciverdi (Bir Aşk Söyleminden Parçalar) tiyatrolarında ve Kuzey Yıldızı’nda (Dizi)rol almıştır.

02-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar