La Casa De Papel yeni sezon tarihi belli oldu

La Casa De Papel yeni sezon tarihi belli oldu
23 Kasım 2017’de ise ikinci sezonunu noktalayan La Casa De Papel’in yeni sezon tarihi belli oldu. 3. sezon tarihi burada.

La Casa De Papel’in 3. sezonu ne zaman başlayacak sorusu epeydir diziseverleri meraklandırıyordu. Netflix tarafından yayınlanan 3. sezon fragmanı bu merakı iyice artırdı. 23 Kasım 2017’de ise ikinci sezonunu noktalayan La Casa De Papel’in yeni sezon tarihi belli oldu. Şimdi detaylara geçelim.

La Casa De Papel yeni sezon tarihi belli oldu

Başrollerini Alba Flores, Paco Tous ve Ursula Corbero gibi birbirinden ünlü oyuncuların paylaşacağı dizinin yeni sezon tarihi dizinin sosyal medya hesabından duyuruldu. İlk bölümü 2 Mayıs 2017’de yayınlanan, 23 Kasım 2017’de ise ikinci sezonunu noktalayan La Casa De Papel 2019 yılında kaldığı yerden devam edecek. Dizinin resmi Twitter adresinden yapılan paylaşımda üçüncü sezon müjdesi verilen bir tanıtım yapıldı. Tarih bilgisi verilen videoda şu ifadelere yer verildi. “Senin de bizimle aynı şeyi beklediğini biliyoruz. Ve bize katılmak isteyen olur mu bilmek istiyoruz. Çünkü tarihin en büyük soygunu henüz bitmedi. Üçüncü kısım geliyor.”

La Casa De Papel Konusu nedir?

Kendini profesör olarak gösteren bir suç makinesi şimdiye kadar gerçekleşmiş en büyük soygununu yapmayı düşünmekte ve mükemmel bir plan hazırlamaktadır. Tek amacı vardır: İspanya Kraliyet Darphanesine girmek. Bu planı gerçekleştirmek için alanında uzman bir ekibe ihtiyaç duyar. Hemen işe koyulur ve işlerinde birer efsane haline gelmiş 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekipteki herkes inanılmaz heyecanlıdır ve kusursuz bir planın peşindedir. 5 aylık bir eğitim sürecinde inceden inceye her ihtimali hesaplayarak kusursuz bir soygun planı hazırlanır. Artık eylem zamanıdır. 8 kişilik ekip, yanlarına aldıkları rehinelerle birlikte kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Lakin evdeki hesap çarşıya uymamış ve minicik bir detay yüzünden hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

Gerilim ve soygun konulu La ca de papel dizisi İspanya’da yayın yapan Antena 3 kanalı için Alex Pina tarafından hazırlanmış ve Netflix üzerinden yayınlanmasıyla birlikte milyonlarca dizisevere ulaşmıştı. Kiti Manver, Ursula Corbero,,Alvaro Morte, Alba Flores, Itziar Ituno, Paco Tous, Miguel Herran ve Pedro Alonso gibi dev isimlerin rol aldığı yapım, iki parça halinde yayınlanan tek sezonluk bir dizi halinde seyircileriyle buluşmuştu.

Birbirinden zeki 8 kişilik suç örgütünün İspanya Merkez Bankasına rehinelerle birlikte girmesini konu alan dizide bankada gerçekleşen akıl oyunlarıyla dolu soygun anlatılıyor. Yeni bölümleri dört gözle beklenen dizinin 3. Sezon yayın tarihi resmi Netflix kanalları üzerinden yayınlanan video ile duyuruldu.

03-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar