Gözde Çığacı Bir Aile Hikayesi dizisinde!

Gözde Çığacı Bir Aile Hikayesi dizisinde!
Güzel oyuncu Gözde Çığacı Fox Tv'nin başarılı dizilerinden Bir Aile Hikayesi'nde Gözde Çığacı hangi karakteri canlandıracak?

Bir Aile Hikayesi Fox Tv’nin yeni dizilerinden. Farklı anlatım tarzıyla seyirciyi etkileyen dizi bilindiği gibi “This is us” dizisinden güzel bir uyarlama. Yayınlandığı ilk bölüm itibariyle düzenli olarak reytinglerini arttıran Bir Aile Hikayesi’ne sürpriz bir şekilde ünlü oyuncu Gözde Çığacı da katılıyor. Son olarak Kanal D’nin Yüzleşme dizisinde Seda Belkıs rolüyle izlediğimiz güzel oyuncu Bir Aile Hikayesinde hangi rolde oynayacak? İşte, Bir Aile Hikayesi ve Gözde Çığacı detayları…

Bir Aile Hikayesi Seda Kimdir?

Evet, başrollerini Olgun Toker, Songül Öden, Elçin Afacan ve Songül Öden’in paylaştığı Fox Tv'nin Bir Aile Hikayesi’ne Gözde Çığacı da Seda rolüyle katılıyor. Seda karakteri sürekli olacak bir karakter değil, ilk planlanan hikayeye göre sadece 7 bölüm dizide olması düşünülüyor. Bir tiyatro yazarını canlandıracak olan Seda’nın dizideki hangi karakterin hikayesine dahil olacağı ise seyirciler tarafından merakla bekleniyor.

Bildiğiniz gibi Bir Aile Hikayesi geri dönüşlerle anlatılan bir dizi. Seda karakterinin hikâyenin hangi bölümünde yer alacağı da özellikle merak ediliyor. Seda’nın günümüz hikâyesinde olması Bir Aile Hikayesine farklı bir ivme katacağı da aşikar. Peki, Seda karakterini canlandıran Gözde Çığacı’yı ne kadar yakından tanıyoruz, Gözde Çığacı kimdir, nerelidir ve bu zamana kadar hangi projelerde yer almıştır biraz da bunlara değinelim. İşte Gözde Çığacı ile ilgili tüm merak edilenler…

Bir Aile Hikâyesi Gözde Çığacı Kimdir?

Güzel oyuncu Gözde Çığacı 1991 yılı İstanbul doğumludur. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da alan sanatçı üniversite eğitimini Kocaeli’de aldı. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde lisansını tamamladı. 1,72 cam boyunda 56 kilo ağırlığında olan sanatçı ciddi oyumculuğu ve gözleriyle ön plana çıkmaktadır.

Gözde Çığacı Kuzey Güney dizisi ile 2011 yılında televizyona merhaba demiştir. Bu diziyle birlikte yıldızı yavaş yavaş parlayan sanatçı Kördüğüm, Bugünün Saraylısı, Yılanların Öcü, Sen De Gitme, Muhteşem Yüzyıl, Ana Yüreği, Ateş Böceği, Yüzleşme dizilerinde önemli karakterlere hayat vermiştir.

Farklı güzelliğiyle dikkat çeken Gözde Çığacı sinema filmlerinde de görev almıştır. Çağan Irmak’ın Türk melodram sinema filmi Unutursam Fısılda’da Hanife karakterini başarılı bir şekilde canlandırmıştır.  

02-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar