Leke dizisi Arda Yenilmez (Selahattin Paşalı) kimdir?

Leke dizisi Arda Yenilmez (Selahattin Paşalı) kimdir?
Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke'nin oyuncuları çok merak ediliyor. Bunlardan birisi de Arda Yenilmez yani Selahattin Paşalı kimdir? Daha önce hangi diziler de rol aldı?

Yıldız Tunç'un kaleminden dökülen eserin, yönetmenliğini Metin Balekoğlu yapıyor. Büyük ses getirecek olan dizinin kadrosunda Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı Mermer, Ziya Çiçek, Serap Öner, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı ve Ali Savaşçı yer alıyor. Dizi de rol alan isimlern kim olduğu ve daha önce hangi yapımlarda rol aldığı büyük merak konusu oldu. En merak edilen isimler arasında ise 'Leke dizisi Arda Yenilmez (Selahattin Paşalı) kimdir?' oldu..

ARDA YENİLMEZ (SELAHATTİN PAŞALI) KİMDİR?

Televizyon ekranlarının yeni isimlerinden biri olan Selahattin Paşalı, adını ilk olarak Kalp Atışı dizisindeki Doktor Alp karakterine hayat vermiştir. Doktor Alp karakteri ile izleyicinin büyük beğenisini toplayan yakışıklı oyuncu 1990 yılında Muğla'da hayata gelmiştir. Selahattin Paşalı ilk olarak basketbol hayatında üstün bir başarı sergilerken, daha sonrasında Craft Atölye'de oyunculuk eğitimi almıştır. Genç oyuncu televizyon dünyasında son olarak Bir Umut Yeter dizisinde Arda karakterine hayat verirken görüldü.

Arda Yenilmez yani Selahattin Paşalı, Leke dizisinde büyük ağabeyinin gölgesinin altına kalan pasif görünmesinden dolayı sinirli olan bir kardeşi yani Arda Yenilmez2i canlandıracak. Kötülük peşinde koşan kardeş izleyici tarafından nasıl karşılanacak merak konusu. Leke dizisin ilk bölümü reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşecek? Leke dizisi 16 Nisan 2019 da 20'de Kanal D ekranlarında olacak.

Leke Ferhan Yenilmez Kimdir?

Leke dizisini çoğu analizci Binbir Gece dizisinin küçük bir denemesi olarak görüyor. Hasta olan kardeşi iyileştirmek için nelerden taviz verilir konulu sıradan bir hikaye olsa da Nurinisa Yıldırım’ın katkılarıyla Leke’nin farklı bir boyuta geçeceği tahmin ediliyor.
Peki kimdir bu Ferhan Yenilmez? Usta oyuncu Nurinisa Yıldırım’ın canlandırdığı Ferhan Yenilmez kendisini Arda (Selahattin Paşalı) ve Cem’e (Burak Sevinç) adamış bir kadındır. Bu tür karakterlerin hepsinde sıradan bir özellik vardır. Ferhan Yenilmez de çocuklar için kendi hayatından tavizler vermiş, hatta kendi özel yaşamından vazgeçmiş biridir. Onun mutluluğu Cem ve Arda’nın mutluluğudur. Bütün bunları duyunca Ferhan Yenilmez’in Arda ve Cem’in annesi olduğunu düşündünüz değil mi? Öyle değil karakterin hiç evlenmediğini biliyoruz ve annelik hissiyatını gösterdiği sevgiyle gidermeye çalıştığı söyleniyor. Aslında Ferhan Yenilmez’in büyük bir hedefi daha var. O hedef kolay değil. Belkıs’ı yok etmek istiyor.

10-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar