Leke Dizisi Mehmet Tuna (Tolga Güleç) Kimdir?

Leke Dizisi Mehmet Tuna (Tolga Güleç) Kimdir?
Kanal D ekranlarında nisan ayında yayınlanmaya başlayacak olan yeni dizi Leke yayın için gün sayıyor. Peki Leke dizisinde Mehmet Tuna karakteri nasıl biri? Tolga Güleç Kimdir?

Kanal D ekranlarında nisan ayının ikinci haftası başlası planlanan yeni dizi Leke'nin tüm hazırlıkları tamamlandı. TİMS&B prodüction tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Timur Savcı, Burak Sağyaşar, yönetmenliğini Metin Balekoğlunun yapacağı, senaryosu Yıldız Tunç tarafından kaleme alınan Leke bünyesinde güçlü oyuncuları barındırıyor. Başrollerinde geçtiğimiz günlerde Söz Dizisinden şehit olarak ayrılan Burak seviç’in de yer aldığı Leke’nin diğer oyuncu kadrosunda Melis Sezen, Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım gibi tanıdık simalar yer alıyor. Dizi başlamak için gün sayarken canlıtv olarak dizinin karakterlerinden Mehmet Tuna’nın nasıl bir kişilik olduğunu ve bu karakteri kimin canlandıracağını araştırdık.

Mehmet Tuna Nasıl Bir Karakter?

Leke dizisinin güçlü karakterlerinden biri olan ve baş karakter Cem Yenilmez’in (Burak sevinç) rakibi olan Mehmet Tuna (Tolga Güleç) karakteri daha dizinin ilk bölümünde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin kadın baş karakteri Yasemin’e (Melis Sezen) yaptığı ahlaksız teklifle tüm okları üzerine çeken Mehmet Tuna dizide bir Holdingin CEO yardımcısı rolünü oynamaktadır. Ortağı Cem Yenilmez ile beraber sektörde başarıdan başarıya koşan Mehmet Tuna ortağı Cem’i kıskanmaktadır. Dizide Mehmet Tuna’nın atacağı adımlar hem ortağını hem de ona yakın olan herkesi tehlikeye düşürecektir. Yasemin Adıvar’a yaptığı ahlaksız teklif ile bir anda olay olan Mehmet Tuna’yı başarılı oyuncu Tolga Güleç canlandıracaktır.

Tolga Güleç Kimdir?

Genç oyuncu Tolga Güleç en son Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide Gökhan Egemen karakterini oynamış ve başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 1981 İskendurun doğumlu olan Tolga Güleç, Çukurova Üniversitesi işletme okumuş ancak okulu yarıda bırakmıştır. Tolga Güleç daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesinde Tiyatro bölümünde okumuştur. Genç oyuncu Tolga Güleç, birçok dizi ve sinemada rol almıştır. Büyük Buluşma, Kırık Kanatlar, Misi, Hatırla Sevgili, Cin Geçidi, Gece Gündüz, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi pek çok projede yer alsa da oyuncu en çok Hatırla Sevgili, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Poyraz Karayel, Fazilet Hanım ve Kızları gibi projelerdeki oynadığı karakterlerle tanınmaktadır.

Leke Dizisi Genel Konusu Nedir?

İki kırık kalp, iki yaralı ruh! Gurur mu galip gelecek aşk mı? Yetiştirme yurdunda büyümüş hukuk öğrencisi Yasemin (Melis Sezen) ve iş hayatında başarılı olan ancak özel hayatında kadınlara mesafeli ve güvensiz olan Cem'in (Burak Sevinç) saf ve temiz aşklarını konu alıyor. Aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışan, hayatını işitme engelli erkek kardeşine adayan Yasemin karakterine dizide güzel oyuncu Melis Sezen hayat veriyor. Geçmişte ailesinin parçalanmasına tanık olan, atlatamadığı bu travma nedeniyle kadınlarla arasında mesafe olan Cem'i ise başarılı oyuncu Burak Sevinç canlandırıyor.

10-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar