Lerzan Mutlu’dan yeni program…

Lerzan Mutlu’dan yeni program…
Söylemleriyle magazin gündeminden pek düşmeyen Lerzan Mutlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert ayarında bir program yapmaya hazırlanıyor. Bakalım Lerzan Mutlu yeni programıyla Müge Anlı’ya rakip olabilecek mi?

Lerzan Mutlu’nun son programı Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programdı. Bu programın ardından sanatçı, yine aynı kanalda yayınlanacak olan yeni bir program hazırlığı yapıyor. Yeni programın adı Lerzan’la Yalnız Değilsin. Bu programda Lerzan Mutlu, kayıpları arayacak.
Lerzan Mutlu’nun yeni programı Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ayarında olacak. Mutlu, programında benzer programlarda ki gibi kaybolan insanları bulup, sevdiklerine kavuşmaları için çaba harcayacak.
Lerzan’la Yalnız Değilsin hafta içi her gün 12:30’da Beyaz TV ekranlarında olacak. Sanatçı programında kayıpları bulmak için çaba harcayacak seyircisine duygusal anlar yaşatacak.
Lerzan Mutlu Kimdir?
Sanatçılarla yaşadığı diyaloglar nedeniyle sürekli olarak gündem konusu olan Lerzan Mutlu şimdilerde yaptığı programlarla adından söz ettiriyor. 
Program sunuculuğu öncesinde birçok albüm çıkaran ünlü sanatçı Lerzan Mutlu, bazı dizi ve filmlerde de boy göstermiş. Peki Lerzan Mutlu kaç yaşındadır? Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Avukat bir baba ile ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Kolejinde bitirdi. 10 yaşındayken babasını kaybetti.
Liseden sonra İsviçre'de özel bir üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye döndü. Konservatuarın imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musukisi Devlet Konservatuarı'nı kazandı.  Ancak sanatçı bu okulu da yarım bıraktı.
Lerzan Mutlu,2005 yılında "Asla Unutma" adlı televizyon dizisinde rol aldı. Sonrasında da Beyaz TV'de sunuculuğunu üstlendiği "Söylemezsem Olmaz" programı ile ekranlarda yerini aldı.
 

03-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar