Mahkum dizisi 2. Sezon yayın tarihi belli oldu

Mahkum dizisi 2. Sezon yayın tarihi belli oldu
İdealist bir Savcının mücadelesini anlatan Mahkum dizisi ikinci sezonuna merhaba demeye hazırlanıyor İzleyici merak ediyor, Mahkum dizisinin 2. Sezonu ne zaman başlıyor?

Geçen sezon başlayan ve kısa sürede Fox Tv’nin iddialı yapımlarından biri olmayı başaran Mahkum dizisi 2. Sezonuna hazırlanıyor. Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği Mahkum dizisi 2. Sezon yayın tarihi nihayet belli oldu. Dizi severler merak ediyor, Mahkum'un 2. sezon yayın tarihi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosu ve konusuyla Mahkum dizisinin 2. Sezon tarihi haberimizde. Şimdi detaylar

Mahkum dizisi 2. Sezon yayın tarihi belli oldu

Eylül ayınının başlamasıyla ya yeni diziler ya da dizilerin yeni sezon yapımları ekranlarda yerini almaya başlar. İşte bunlardan biri olan Mahkum dizisi ikinci sezonuna merhaba demeye hazırlanıyor. “Innocent Defendant” dizisinden uyarlanan Mahkum dizisinin 2. Sezonu 15 Eylül Perşembe günü Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da perşembe akşamları Fox Tv'de ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu.

Mahkum’un zengin bir kadrosu var

Uğraş Güneş’in kaleme aldığı “Innocent Defendant” dizisinden uyarlanan Mahkum dizisinin yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli oturuyor. Başrolleri Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova’nın paylaştığı MF Yapım imzalı dizi idealist bir Cumhuriyet Savcısının hem kendisiyle hem de mesleğiyle olan mücadelesini ekrana getiriyor. Sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken Mahkum dizisinde ayrıca , Hakan Karsak, Hayal Köseoğlu, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Gökçe Eyüboğlu (Giryan), Seda Türkmen (Ayşe), Nazlı Bulum (Eylül), Mehmet Bozdoğan (Mami), Mine Kılıç (Defne), Sarp Aydınoğlu (Zeyat), Cem Söküt (Fukara) ve Erdal Küçükkömürcü (Dadaloğlu) gibi oyuncular yer alıyor.

Mahkum Konusu Nedir?

Fırat Bulut, idealist bir Cumhuriyet Savcısıdır. Eşi ve biricik kızıyla çok mutlu bir aile tablosu çizen Fırat, bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hafıza kaybı yaşayan Savcı, eşiyle kızını öldürmekten yargılanır. Kendini bir kâbusun içinde bulan Fırat koğuşta yaşadığı süreçte hafızasını toparlamaya çalışır. İlgilendiği son dava Barış Yesari davasıdır. Ülkenin en tanınmış ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşler, Savcı Fırat’a tuzak kurmuştur. Kendisine kurulan komployla çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlamak ve üzerine atfedilen eşinin ve kızının cinayetini çözmek için harekete geçer.

09-09-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar