Maraşlı dizisine yeni oyuncu

Maraşlı dizisine yeni oyuncu
Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisine Acar karakteriyle katılan Harun Özer dengeleri değiştirecek. Atv dizisi Maraşlı dizisi gerilim ve aksiyonuyla her pazartesi Atv'de.

Pazartesi akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi başarısını kadrosunu güçlendirerek gösteriyor. İzleyici diziye Acar karakteriyle katılan Harun Özer’i ve rolünü merak ediyor. Maraşlı’ya Acar rolüyle katılan Harun Özer kimdir, dizide son bölümde neler yaşandı? Şimdi detaylar

Maraşlı dizisine yeni oyuncu

Eski bir bordo bereli asker olan Maraşlı ve korumalığını yaptığı Mahur’un etrafında gelişen olayların anlatıldığı Maraşlı dizisi başarısını sürdürüyor. Tims&B Productions’ın yapımını üstlendiği aksiyon ve gerilim dizisi Maraşlı pazartesi akşamları ekrana geliyor. Burak Deniz ve Alina Boz’un başrolleri paylaştığı Maraşlı’ya yeni bir oyuncu katıldı. Dizinin kadrosuna katılan Devlet Tiyatrosu oyuncusu Harun Özer, Acar karakteriyle dizide dengeleri değiştirecek.

Savaş’ın kirli işlerini yönetecek

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği, Arda Sarıgün’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Maraşlı dizisinde Burak Deniz ve Alina Boz, başrolleri paylaşıyor. Dizide ayrıca Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik gibi isimler de görev yapıyor. Maraşlı dizisine 9. Bölümüyle birlikte Devlet Tiyatrosu oyuncusu Harun Özer de taze kan olarak güç katacak. Ünlü oyuncu Harun Özer daha önce Çocukluk dizisinde rol almış ve performansıyla dikkat çekmişti. Maraşlı yeni bölümü 1 Mart Pazartesi Atv ekranlarında. Keyifli seyirler.

Harun Özer kimdir?

1967 Eskişehir doğumlu oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu Bölümü mezunudur. 1997-1998 tiyatro sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu sanat yönetmenliğini yaptı. 2000 yılından beri Ankara Devlet Tiyatrosu’nun oyuncusu olan Harun Özer, pek çok oyunda rol aldı, yardımcı rejisörlük ve rejisörlük yaptı. Yazdığı oyunlar Van’dan Bursa, Ankara, Trabzon, Adana’ya pek çok şehirde sahnelendi. Kadın Meddah İçin Bir Alamanya Hikâyesi adlı oyunu Nürnberg Göçmen Kuşlar Tiyatro Festivali’nde oynandı. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda sahne dersleri veren Harun Özer, halen kısa ve uzun metraj film ve dizi senaristliği yapmaktadır. Maraşlı dizisinde rol alacak oyuncu son olarak erken final yapan Çocukluk dizisinde görev yapmıştı. Canlitv olarak Harun Özer’e başarılar diliyoruz.

23-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar