Sadakatsiz'de olay Cemal Hünal diziye girdi, ortalık karıştı

Sadakatsiz'de olay Cemal Hünal diziye girdi, ortalık karıştı
Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, BBC'nin BAFTA Ödüllü dizisi 'Doctor Foster'dan uyarlanan 'Sadakatsiz'in yeni bölümü oldukça gerilimli geçiyor.

Çarşamba günleri yayınlanan Sadakatsiz dizisinde hareketli bir bölüm izleyiciyi bekliyor. Survivor’dan elenen Cemal Hünal, diziye girdi girmesine ama hikayede ortalık karıştı. Tekirdağ’da çekilen ve yöre halkının kendinden çok şey bulduğu Sadakatsiz dizisinde sular durulmuyor. Her bölümü ayrı bir gergin ve hareketli geçen Sadakatsiz dizisinde izleyici merak ediyor dizide neler oluyor? Şimdi detaylar

Sadakatsiz'de olay Cemal Hünal diziye girdi, ortalık karıştı

Çarşamba günleri yayınlanan Sadakatsiz dizisi 24 Şubat akşamı 19'uncu bölümüyle ekrana gelecek. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrol oynadığı Kanal D dizisi 'Sadakatsiz'in son bölümünde Cemal Hünal'ın canlandırdığı Sinan, yıllar sonra Asya'nın yanına Tekirdağ'a geliyor. Geliyor ve ortalık adeta yangın yerine dönüyor. İşte ayrıntılar.

Diziye Cemal Hünal damga vuruyor

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, BBC'nin BAFTA Ödüllü dizisi 'Doctor Foster'dan uyarlanan 'Sadakatsiz'in yeni bölümü oldukça gerilimli geçiyor. Tekirdağ’da çekilen ve Tekirdağlıların rağbet gösterdiği 'Sadakatsiz' dizisinde 19'uncu bölümde işler çığırından çıkıyor. Diziye Sinan karakteriyle bir anda dahil olan Cemal Hünal, gönlü kırık Asya’ya büyük moral olurken çiçeği burnunda evli Derin ile Volkan’ın arasına kara kedi gibi giriyor.

Sadakatsiz'de ortalık bir kez daha karışıyor

Boşanan ve psikolojik sorunlar yaşayan Asya, arkadaşı Sinan’ın Tekirdağ'a gelmesiyle moral buluyor. Aniden çıkıp gelen Tanrı misafiri Asya'yı çok mutlu ederken Volkan’ı çileden çıkartıyor. Sinan, Asya’ya küçük bir tatil için İstanbul'a gitmeyi teklif ediyor. İyi bir tatile ihtiyacı olan Asya ve Sinan, İstanbul’a gelip otele yerleşiyor. Oğlu Ali’den Asya’nın tatile çıktığını haber alan Volkan kıskançlık krizine girerek soluğu İstanbul’da alıyor. Asya ve Sinan'ın yemek yediği otele baskın yapan Volkan, adeta patlıyor.

Ne işin var böyle adamlarla?

Daha önceden de aralarında husumet bulunan Volkan, Sinan’ı Asya’nın yanında görünce adeta kuduruyor. Asya’nın yakasına yapışan Volkan, eski eşine hesap soruyor. “Ne işi var burada? Otel köşelerinde böyle adamlarla ne yapıyorsun?" Asya’ya yapılan muameleye dayanamayan Sinan, Volkan'a saldırıyor. Yaka paça kavga eden ikiliyi ayırmak mümkün olmuyor ve ikili yumruk yumruğa kavga ediyor.

'Asya'ya dönebilirsin, bitti'

Olay burada bitmiyor. Kavga sonrası üstü başı perişan şekilde evine dönen Volkan, bir şok dalgası daha yaşıyor. "Asya'ya dönebilirsin, bitti" yazılı bir not bırakan Derin, Volkan'ı terk ederek ona ikinci bir darbe vuruyor. Sadakatsiz 19. Bölümü 24 Şubat akşamı Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler

23-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar