Maria ile Mustafa 1. Bölüm izle!

Maria ile Mustafa 1. Bölüm izle!
Farklı kültürlerden beslenen iki genç... ve tutkulu aşklarına direnen iki aile. Heyecan ve aksiyon sahneleriyle Maria ile Mustafa, 1. bölümüyle Atv'de başlıyor.

Farklı kültürlerin aşk düzleminde bir buluşmasını anlatan Maria ile Mustafa 1. Bölümüyle bu akşam serüvenine başlıyor. Atv'nin sezona damga vuracağı dizisi Maria ile Mustafa'nın 1. Bölümü ülkemizin saklı güzelliklerinden Kapadokya’da çekildi. Kolombiya’dan tatil için ülkemize gelen Maria, kaçırılmak üzereyken Mustafa tarafından kurtarılır. Olayın şokuyla tatilini uzatmak isteyen Maria, Mustafa’dan ayrılmak istemez ve onunla yakınlaşır. Ancak katı kuralları olan Mustafa’nın ailesi bu durumu kabullenebilecek mi? Mustafa’yı bekleyen sınav ne? Farklı dünya görüşüne sahip iki gencin aşkla sınanmalarını konu edinen Maria ile Mustafa dizisi n Eylül Pazar akşamı Atv’de. Şimdi detaylar

Maria ile Mustafa 1. Bölüm izle!

Başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent’in paylaştığı Maria ile Mustafa, Faruk Teber’in yönetiminde Atv’de ekran yolculuğuna başlıyor. Bambaşka kültürlerden iki genç,  medeniyetin beşiği Kapadokya’da karşılaşır. Kolombiya’dan kalkıp ülkemize tatile gelen Maria, mafya tarafından kaçırılmak üzereyken son anda yetişen Mustafa tarafından kurtarılır. Artık Mustafa, Maria’nın kahramanıdır. Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa genç kızı kurtarmıştır ancak kalbini ona rehin bırakmıştır. İki gencin arasında iflah olmaz bir aşk başlar. Her iki ailede bu ilişkiyi onaylamaz. Özellikle Mustafa’nın gelenekçi ve tutucu ailesi kesinlikle bu ilişkiye karşıdır. Mustafa Maria veya tüm zenginliklerden mahrumiyet seçeneğiyle karşı karşıyadır. Büyük bir sınav verecek olan Mustafa ile Maria’nın tutkulu macerası 6 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de Atv ekranlarında. Keyifli seyirler.

Maria ile Mustafa dizisi kadrosu kimlerden oluşuyor?

Çekimleri Ürgüp’te devam eden ve farklı kültürden iki gencin aşklarına sahip çıkmalarını anlatan Mustafa İle Maria, Faruk Teber’in yönetiminde bir NTC Medya ve Mehmet Yiğit Alp ortak yapımı olarak ekrana geliyor. Kolombiyalı ve Türk iki aile arasındaki üst seviyedeki gerilimini, imkânsızlığı ve iki gencin güçlüklere rağmen sevdalarına sahip çıkışını anlatan dizide Maria’yı güzel yıldız Jessica May oynarken Mustafa’yı genç oyuncu Hilmi Cem İntepe canlandırıyor. Bu ikiliye başta Tamer Levent olmak üzere Haldun Boysan, Alpay Atalan, Ezgi Çelik, Haki Biçici, Zeynep Gülmez, Hülya Gülşen, Tuğba Tutuğ gibi usta isimler eşlik ediyor.

Hilmi Cem İntepe kimdir?

1992 Muğla doğumlu İntepe, Muğla üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezunudur. Sporcu yönüyle tanınan Cem İntepe, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı. 2013 Survivor Gönüllüler takımıyla sahaya çıkan İntepe şampiyonluğa ulaştı. Tekrar katıldığı 2015 Survivor All Star’da ise üçüncü olan genç yıldız, kariyerine Muhteşem Yüzyıl dizisiyle başladı. Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Ada gibi yapımlarda rol alan Hilmi Cem İntepe’ye Maria ile Mustafa dizisinde başarılar diliyoruz.

06-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar