O isim de Kuruluş Osman kadrosuna dahil oldu!

O isim de Kuruluş Osman kadrosuna dahil oldu!
İkinci sezonu için hazırlıklarını sürdüren Kuruluş Osman dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. O isim de Kuruluş Osman kadrosuna dahil oldu! İşte detaylar…

Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu anlatan senaryosuyla başarılı bir sezon geçiren Kuruluş Osman yeni sezonda da bu iddiasını devam ettirmeyi hedefliyor. Reyting rekortmeni dizi oyuncu kadrosunu da genişletiyor. Kuruluş Osman ikinci sezonda birbirinden güçlü isimler oyuncu kadrosuna katıldı. Cüneyt Arkın gibi Yeşilçam ve Türk Sineması'nın usta ismi de yeni sezonda Kuruluş Osman'da. Eski ve yeni usta isimlerle çekilen Kuruluş Osman'a son olarak deneyimli oyuncu Umut Karadağ dahil oldu.

Kuruluş Osman'a yeni karakter

Atv ekranlarında yayınlanan ve birinci sezonuyla hem yapımcı şirketin hem de kanalın yüzünü güldüren Kuruluş Osman ikinci sezona daha da güçlenerek başlamaya hazırlanıyor. Burak Özçivit'in başrolde olduğu Kuruluş Osman'a ikinci sezonda yeni oyuncular da katıldı. Kuruluş Osman ikinci sezonda senaryoya eklenen karakterleri canlandıracak isimler bir bir açıklanıyor. Son olarak sevilen oyuncu Umut Karadağ'ın katıldığı Kuruluş Osman'a Cüneyt Arkın, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Emin Gürsoy ve Erkan Avcı'nın katıldığı açıklanmıştı.

Kuruluş Osman 2. Sezon merakla bekleniyor

Bozdağ Film tarafından projelendirilen Kuruluş Osman Atv ekranlarında çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisiydi. İlk sezonda önemli bir başarı kazanan Kuruluş Osman ikinci sezonda da kadrosuna aldığı oyuncularla şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Burak Özçivit'in başrol oyunculuğu da dizinin başarısında önemli bir rol oynamıştı. İlk sezon başarısını devam ettirmek için sıkı bir hazırlık ve çekim süreci geçiren Kuruluş Osman yeni sezonda merak ve heyecanla bekleniyor.

Umut Karadağ hangi karakteri canlandıracak?

Kuruluş Osman dizisine son katılan isim olan Umut Karadağ'ın hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor. Metin Günay'ın yönetmenliğinde çekilen dizinin yeni sezonunda farklı karakterler yer alıyor. Umut Karadağ'ın canlandıracağı karakterin de önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Deneyimli oyuncu Umut Karadağ son olarak Fox Tv'nin sevilen dizisi Zümrüdünka'da Adil karakterini canlandırmıştı. Ankara'da 1971'de dünyaya gelen Karadağ çok sayıda sinema, tiyatro ve dizi projesinde onlarca karakteri canlandırmıştı.

05-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar