MasterChef 47. bölüm izle

MasterChef 47. bölüm izle
MasterChef 47. bölüm izle! MasterChef yarışmasında yeni bölüm bu akşam ekrana geliyor. HD ve tek parça olarak izlemek için sayfaya göz atın.

MasterChef 47. bölüm izle; Herkes tarafından heyecanla izlenen MasterChef, bu akşam saat 20:00'da 47. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm yine milyonlarca izleyici tarafından izlenecek. Siz de yeni bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için sayfaya göz atın. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi şeflerin jüri üyeliği yaptığı MasterChef son bölüm büyük bir heyecana sebep oldu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Bu akşam ekrana gelecek bölümü HD ve tek part olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili tüm bilgilere de yazının devamından kolayca ulaşabilirsiniz.

MasterChef 47. bölüm izle

MasterChef, bir günlü aranın ardından yeniden ekrana gelecek. Yarışmada yine haftanın sonuna geldik. Her pazar akşamı olduğu gibi yine bir yarışmacıya veda edeceğiz. Başarısız bir haftayı geride bırakan 6 yarışmacı elenme korkusuyla karşı karşıya kaldı. Duygu, Gülşah, Eray, Ebru, Özgül ve Berker eleme oyununda birbirleriyle rekabet edecekler. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu şefler tarafından seçilen en kötü tabağın sahibi olan yarışmacı yarışmaya veda edecek. Peki yarışmaya veda eden yarışmacı kim olacak? Daha önce 2 yarışmacıya veda etmiştik bu akşam ile birlikte yarışmadan elenen yarışmacılara bir yenisi daha eklenecek. Tüm bu heyecan dolu anlara şahit olmak için yukarıda sizlerle paylaştığımız bağlantı üzerinden canlı yayın sayfasına ulaşabilirsiniz. Ayrıca yeni bölüm yayınlandıktan hemen sonra yine yukarıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bölümü HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca yarışmayıla ilgili son haberler ve bilgilere canlitv.com adresindeki blogdan ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

MasterChef elemelerinde zorlu yollardan geçen yarışmacılar en sonunda yarışmaya katılık hakkı elde ettiler. Ancak yarışma gerçek anlamda bundan sonrasında başlıyor. Her hafta bir yarışmacı yarışmadan veda edecek. Bu akşam da bir yarışmacı yarışmadan elenerek MasterChef'e veda edecek.

Serhat Doğramacı
Duygu Acarsoy
Özgül Çoşar
Emir Elidemir
Ayyüce Kamit
Sedat Tuncer
Furkan Yalçın
Esra Tokelli
Barbaros Yoloğlu
Tanya Kilitkayalı
Eray Aksungur
Celal Sarıgül
Ebru Has
Gülşah Suna
Uğur Yılmaz

06-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler