MasterChef 48. bölüm izle

MasterChef 48. bölüm izle
MasterChef 48. bölüm izle; Yeni bölüm tek parça ve full hd olarak sizlerle. Kaptanlık oyununu kazanan yarışmacılar kimler olacak?

MasterChef 48. bölüm izle; MasterChef yeni bölüm tek parça ve full hd izle. TV8'in çok izlenen yarışmasında bu bölüm yeni bir kaptanlık oyunu savaşı verilecek. Bu heyecan verici oyunda hangi yemek yapılacak? En iyi tabakları çıkaran 2 yarışmacıyı yeni haftada kaptan olarak izleyeceğiz. Oyunu kazanan kaptanlar takımlarına hangi yarışmacıları alacaklar? Ayrıca yeni bölümle birlikte yeni bir yarışmacı daha yarışmaya dahil olacak. Bildiğiniz gibi bir önceki bölümde bir yarışmacıya daha veda edilmişti. Bakalım MasterChef'in yeni yarışmacısı kim olacak?

MasterChef 48. bölüm izle

Tüm dünyada çok sevilen ve Türkiye'de de Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğinde yayınlanan MasterChef, 3. sezonuyla yine izleyicileri bir dakika olsun ekran başında ayırmıyor. Bu akşam da birçok evde büyük bir heyecanla MasterChef yeni bölümü izlenecek. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü internet üzerinden full hd ve tek parça olarak izlemek istiyorsanız bu sayfadaki bağlantıya tıklayarak istediğinize kavuşabilirsiniz. Hemen yukarıda görmüş olduğunuz bağlantı üzerinden yarışma ekrana geldiği anda canlı yayın sayfasına, yayınlandıktan hemen sonrasında ise yeni bölümÜ tek parça ve full hd olarak izleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken yukarıdaki bağlantıya tıklamak.

MasterChef 48. bölümde neler yaşanacak?

MasterChef yarışmasının bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde birbirinden heyecanlı anlara şahit olacağız. Yarışmacıların meraklı bakışları arasında yarışmaya kimin dahil olduğu duyurulacak. Bir önceki bölümde yarışmaya veda eden Gülşah'ın yerine Arem Yüce'yi MasterChef'te izleyeceğiz. Sonrasında ise hiç hız kesilmeden kaptanlık oyununa geçilecek. Kaptanlık oyunları tüm yarışmacıların hırsla mutfakta mücadele ettiği bir oyun olmuştur. Yeni haftada kaptan olmak isteyen yarışmacılar kaptan olabilmek için bir kahvaltı klasiği olan menemen yapacak. En başarılı menemeni yapan yarışmacılar kırmızı ve mavi takımın kaptanları olacaklar. Hemen sonrasında ise yeni haftada yarışacak iki takım ortaya çıkacak. 

MasterChef 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

Arem Yüce

07-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler