Kırmızı Oda’nın Yazarından Mesaj Var!

Kırmızı Oda’nın Yazarından Mesaj Var!
Tv 8 ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda dizisi’nin uyarlandığı kitabın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu ilk bölümün ardından konuştu!

Yeni yayın dönemini açan yapımlardan biri Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda adlı yeni dizi oldu. OGM Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Onur Güvenatam’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu ve orijinal kitaptan Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırılan Kırmızı Oda reytinglerde adeta efsane yarattı. İlk bölümünün ardından çok sevilen dizi aynı zamanda her kesim tarafından da takdirle karşılandı. Gerçek hayat hikayelerinden ele alınan dizinin orijinal kitabı ise Madalyonun İçi adını taşıyor. Kitap ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu tarafından yazılmış. OGM tarafından diziye aktarılan yapım ilk bölümüyle bir anda herkesin dikkatini çekti. Dram türündeki dizinin oyuncu kadrosunda ise Binnur Kaya var. Binnur Kaya ayrıca dizide kitabın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’nu canlandırıyor. İşte detaylar!

Kırmızı Oda ve Gülseren Budayıcıoğlu!

Tv 8 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Kırmızı Oda dizisi ilk bölümünde reytinglerde üst sıralarda yer aldı ve tüm çalışanlarını ve paydaşlarını ve ayrıca dizinin kitabını yazan Gülseren Budayıcıoğlu’nu çok mutlu etti. Madalyonun İçi kitabından uyarlanan Kırmızı Oda’yla ilgili kitabın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu düşüncelerini dile getirdi. Gülseren Budayıcıoğlu sosyal medya hesabından “bu sabah reytingleri görünce derin bir oh çektim. Dün gece meraktan uyuyamadım zaten. Kırmızı Oda dün gece birinci oldu. Bütün ekip olarak çok mutluyuz. Sizlerden gelen mesajların hepsi birbirinden güzeldi. Okumaya doyamadım. İnsan bir şeye çok emek verince ona çok bağlanıyor. Bende de öyle oldu galiba” ifadelerini kullandı.

Binnur Kaya’yı Çok Beğendi!

Gülseren Budayıcıoğlu mesajında dizinin başrol oyuncusu Binnur Kaya’ya ayrıca değindi. Budayıcıoğlu Kaya için “akşam kendimi çok sevgili Binnur’da gördükçe çok ağladım daha doğrusu ağladık. Kiminle mi izledik? Tuna’yla. Hem güldük hem ağladık. Meliha bu dizide bizi çok ağlatacağa benziyor ama olsun. Hastaların karşısında değilim nasıl olsa. Hiç olmazsa rahat rahat ağlıyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca Budayıcıoğlu dizinin tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Sezonun flaş yapımlarından biri olması beklenen Kırmızı Oda yayınlandığı ilk bölümle tüm kesimlerden olumlu notlar almıştı. Özellikle sosyal medyada trend olan Kırmızı Oda yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak hazırlanıyor. Dizide Binnur kaya psikiyatrist olan bir doktoru canlandırıyor.

06-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar