MasterChef 51. bölüm izle

MasterChef 51. bölüm izle
MasterChef 51. bölüm izle; MasterChef, 10 Eylül Perşembe günü yayınlanan yeni bölüm tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

MasterChef 51. bölüm izle; TV8'de yayınlanmakta olan MasterChef, 10 Eylül Perşembe günü saat 20:00'da 51. bölüm ile ekrana gelecek. Yeni bölüm ile ilgili merak edilen pek çok şey var. Bu sayfadaki bağlantı üzerinden full HD ve tek parça olarak izleyebileceğiniz son bölüm yarışmacılar açısından oldukça heyecanlı geçecek. MasterChef'te bir yarıştan ziyade yarışmacıların şeflerden bir şeyler öğrendiği MasterClass bir kez daha yapılacak. Mutfak ile ilgili herhangi bir konu üzerine yoğunlaşılıyor ve şefler o konularda yarışmacılara çok özel bilgiler veriyor. Sonrasında ise verilen bilgiler ışığında yarışmacılardan bir tabak çıkarmaları isteniyor. MasterChef 51. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıkla.

MasterChef 51. bölüm izle

MasterChef yarışmasının bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde yine bir MasterClass heyecanı yaşanacak. Daha önceki MasterClass'larda mutfakla ilgili pratik dersler veren jüri üyeleri bu kez bir sınav yapacak. Her şef farklı bir yemeğin nasıl yapıldığını yarışmacılara gösterecek. Sonrasında ise yarışmacılardan aynı yemekleri yapmaları istenecek. Şefleri ve yarışmacıları kabuklu deniz mahsülleri yaparken izleyeceğiz. Somer Şef, yarışmacılara kadayıflı karides tarifi verecek. Danilo Şef ise İtalyan mutfağına has gnocchi tarihi verecek. Mehmet Şef'in vereceği tarif ise ıstakoz olacak. Şeflerin tüm bu yemekleri kademe kademe göstermesinin ardından top yarışmacılarda olacak. Bölüm sonunda en iyi deniz mahsülü tabağını çıkarmayı başaran yarışmacı bu haftanın MasterClass'ı olacak.

MasterChef 50. bölümde neler yaşandı?

Bir önceki akşam ekrana gelen MasterChef bölümünde oldukça heyecanlı bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan taraf Kırmızı takım oldu. Böylece mavi takım kendi içinde kritik bir oylamaya gitmek zorunda kaldı. Emir dokunulmaz olduğu için kendini garanti altına aldı. Yapılan oylamada Ayyüce ve Özgül, 5 oy aldı. Böylece takım kaptanı Esra'dan ikisi arasından bir ismi potaya göndermesi istendi. Esra, Ayyüce'nin eleme potasına gitmesine karar verdi. Böylece Duygu, Furkan ve Ebru'nun ardından 4. eleme adayı Ayyüce oldu. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan eleme oyununun ardından bu isimlerden birine veda edeceğiz. Bakalım bu adaylar arasından hangi isim MasterChef'e veda edecek?

10-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler