MasterChef 6. bölüm izle

MasterChef 6. bölüm izle
MasterChef Türkiye 6. bölüm izle; TV8'den ekrana gelen MasterChef Türkiye'nin 22 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek için detaylar.

MasterChef 6. bölüm izle! Oldukça heyecanlı anlara sahne olan MasterChef Türkiye, 22 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00'da 6. bölümüyle ekrana geliyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya gibi önemli şeflerin jüri üyeliği yaptığı yarışma programının yeni bölümü herkes tarafından merakla bekleniyor. Şeflerin önünde yemeklerini yapmaya çalışan yarışmacılar, yemekleriyle şefleri etkilemeye çalışıyor. En az 2 şeften evet almayı başaran yarışmacılar elemeyi geçiyor. Bu akşam da oldukça heyecanlı bir elemeye şahit olacağız. TV8'den ekrana gelen MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünü izlemek isteyenler hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. MasterChef Türkiye'nin 6. bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek için tüm ayrıntılar.

MASTERCHEF TÜRKİYE 6. BÖLÜM İZLE

TV8 ekranlarının popüler yarışma programı MasterChef Türkiye, bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Elemeyi geçerek adını MasterChef Türkiye'ye yazdırmak isteyen yarışmacıları, jüri üyeleri karşısında zorlu anlar bekliyor. Bu gergin elemeyi geçmek için yemek becerilerini konuşturmak zorundalar. Türkiye'nin en çok izlenen yarışmaları arasına girmeyi başaran MasterChef Türkiye'nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü tüm Türkiye'de milyonlarca kişi tarafından merakla takip edilecek. İzleyiciler MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünü hangi siteden izleyebileceğine dair araştırmalar yapıyor. Her yeni bölümde olduğu gibi bu akşam da yarışma başladığı anda tv8.com.tr adresideki canlı yayın sayfasına giderek internet üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca bölüm yayınlandıktan hemen sonra yukarıdaki bağlantıya tıklayarak gidebileceğiniz adresten HD ve tek parça olarak izlenebilecek. 

MASTERCHEF TÜRKİYE İZLE

MASTERCHEF TÜRKİYE 6. BÖLÜMDE YAŞANACAK?

Bu akşam MasterChef yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Bildiğiniz gibi henüz yarışmada yarışacak yarışmacılar belli olmadı. Eleme heyecanı sürüyor. MasterChef Türkiye yeni bölümünde yarışmacılar birbirinden farklı yemekler yapacaklar. Yarışmacılar yemek yaptığı esnada jüri üyeleri tarafından dikkatle izlenecek. Yemeklerin jüri üyeleri tarafından değerlendirmesinin ardından tur atlayan ve elenen yarışmacılar belli olacak. Jüri yemekleri tatmasının hemen ardından oylama yapacak. Yarışmacıların tur atlayabilmesi için 3 jürinin 2'sinden evet oyu almak zorunda. Karar alınırken yarışmacıların yaptığı yemeklerin lezzeti, içine koydukları malzemeler ve yemekleri nasıl yaptıkları dikkate alınıyor. 

22-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler