Güzel oyuncu Kalk Gidelim kadrosuna katıldı!

Güzel oyuncu Kalk Gidelim kadrosuna katıldı!
Ekranların en eğlenceli dizilerinden biri olan Kalk Gidelim başarılı bir şekilde yoluna devam ederken, kadrosunu da genişletiyor. Güzel oyuncu Kalk Gidelim kadrosuna katıldı!

Ekranların en organik ve eğlenceli dizisi Kalk Gidelim, çekim mekanları, oyuncuları ve senaryosu ile uzun soluklu sevilen dizilerin arasına girmeyi başardı. Koronavirüs pandemisi sebebiyle çekimlerine kısa süre ara verilen Kalk Gidelim, bu aranın ardından yeni bölümleriyle yazın da seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. TRT 1'in komedi türündeki dizilerinden biri olan Kalk Gidelim, oyuncu kadrosunu da genişletiyor. Ekranların sevilen ve güzelliği ile çok beğenilen oyuncularından biri olan Yağmur Ün, Kalk Gidelim kadrosuna katıldı.

Ünlü oyuncu Kalk Gidelim kadrosunda

Çekimleri turizm cenneti olan Muğla'da gerçekleştirilen Kalk Gidelim yaz döneminde de çekimlerine devam etti. TRT 1'de Cumartesi akşamlarını şenlendiren Kalk Gidelim oyuncu kadrosunda birbirinden değerli isimler yer alıyor. Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Aslı Omağ gibi usta oyuncuları kadrosunda yer veren Kalk Gidelim'e bomba bir isim olarak Yağmur Ün katlıyor.

Kalk Gidelim'de Yasemin karakterini canlandıracak!

Güzel oyuncu Yağmur Ün, Kalk Gidelim'de Yasemin karakteriyle yer alacak. Genç ve güzel bir oyuncu olan Yağmur Ün, çocukluğundan beri hayali doktor olmak fakat hastalığı sebebiyle bunu başaramayan Yasemin karakterini canlandırıcak. Eğlenceli, organik, hayvanlarla ve tabiatla iç içe sahnelerin olduğu Kalk Gidelim'e Yağmur Ün'ün katılması gözleri yeniden diziye çevirdi. Komedi dizisi Kalk Gidelim her cumartesi TRT 1 ekranlarından seyirciyle buluşuyor.

Oyunculuğa küçük yaşlarda başladı

Ünlü oyuncu Yağmur Ün, 4 Kasım 1995'te İstanbul'da doğdu. Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu mezunu olan Ün'ün oyunculukla yolunun kesişmesi ise oldukça ilginçtir. Yağmur Ün küçük yaşlarda setlerle ve dizi ortamıyla tanıştı. Evlerinde dizi ve filmlerin çekildiği Yağmur Ün, güzelliği ve duruşuyla birçok yönetmenin dikkatini çeken isim oldu. Zerda, Haziran Gecesi, Elde Var Hayat, Alemin Kıralı, Kırgın Çiçekler, Söz gibi birçok dizide rol alan Yağmur Ün, son olarak TRT 1'in uzun soluklu dizilerinden olan Kalk Gidelim'in kadrosuna katıldı.

23-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar