MasterChef 60. bölüm izle

MasterChef 60. bölüm izle
MasterChef 60. bölüm izle; MasterChef yeni bölüm full HD kalitesiyle ve tek parça olarak izlemek için tüm detaylar ve daha fazlası.

MasterChef 60. bölüm izle; tv8 ekranının oldukça ilgi gören yarışma programı MasterChef, bu akşam kaptanlık oyununa sahne olacak yeni bölüm ile ekrana gelecek. 60. bölüm yarışmayı takip eden herkes tarafından merak içerisinde bekleniyor. Yarışmada bir haftayı daha elenmeden atlatan yarışmacılar, bir yarışmacıya daha merhaba diyecek. Dün yapılan eleme sonrasında yarışmaya dahil edilen yarışmacı William Fonseca oldu. Tüm yarışmacıların ekstra konsantrasyonla oynayacağı kaptanlık oyununda içli köfte yapılacak. Mavi ve kırmızı takımın yeni haftadaki kaptanlarının seçileceği MasterChef 60. bölüm full HD ve tek parça olarak nasıl izlenir? Yarışmanın yeni bölümüne aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

MasterChef 60. bölüm izle

MasterChef yarışması dün akşam yine pek çok duygunun bir arada yaşandığı bir eleme gecesini geride bıraktı. Büyük bir mücadele izlediğimiz eleme oyununda yarışmacılar Somer Şef'in özel tarifi Ahtapot Nicoise salatası yaptı. Yemeklerin yapılmasının ardından şeflere sunulma kısmına geçildi. Yarışmanın jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu şefler titizlikle kendilerine getirilen tabakları değerlendirdi. Yarışmadan elenmeyen isimler ard arda açıklandı. Tanya ve Selin son ikiye kalan yarışmacılar oldular. Herkes yarışmaya veda eden ismin kim olduğunu heyecanla bekledi. Ve Ahtapot Nicoise salatasını en kötü yapan Selin yarışmaya veda eden isim oldu. Şefler iki tabağın da birbirine çok yakın olduğunu ancak Tanya'nın tabağının küçük bir farkla daha iyi olduğunu dile getirdi.

MasterChef son bölüm izle

Pazar akşamı yapılan elemenin hemen ardından gözler yarışmaya dahil olacak yarışmacıya çevrildi. Bildiğiniz gibi elemelerden sonraki gün yayınlanan bölümlerde yeni yarışmacılara merhaba diyoruz. Yarışmadan elenmekten kurtulamayan Selin'in yerine yarışmaya dahil olan isim William Fonseca oldu. William Fonseca, elemelerden geçememiş ancak bozuk Türkçesi ve eğlenceli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti. William'ın yarışmaya dahil olmasıyla beraber bir rekabet daha başlayacak. Kaptanlık oyunlarını oldukça önemseyen yarışmacılar yeni haftada mavi ya da kırmızı takımın kaptanı olabilmek için mutfaktaki becerilerini şeflere kanıtlamak zorundalar. Yayınlanan her bölümde olduğu gibi bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde de yarışmacılar iddialı sözlerine şahitlik edeceğiz.

21-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler