Gönül Dağı dizisinin kadrosu açıklandı! Hangi ünlü oyuncular var?

Gönül Dağı dizisinin kadrosu açıklandı! Hangi ünlü oyuncular var?
Bozkırın kalemi olarak tanınan ünlü yazar Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden ilham alınarak senaryolaştırılan Gönül Dağı dizisinin kadrosu nihayet açıklandı.

Bozkırın kalemi olarak tanınan ünlü yazar Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden ilham alınarak senaryolaştırılan Gönül Dağı dizisinin kadrosu nihayet açıklandı. Dizi severler merak ediyor, başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın üstlendiği dizide hangi ünlü oyuncular var? Sezona damga vurması beklenen Gönül Dağı ile ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Gönül Dağı dizisinin kadrosu açıklandı! Hangi ünlü oyuncular var?

Diriliş, Osmanlı Tokadı, Payitaht gibi kült dizilere imza atan TRT1 yeni sezona yine iddialı bir dizi ile girmeye hazırlanıyor. Nizam-i Alem, Barbaros, Mevlana, Çöp Apartmanı ve Tövbeler Olsun gibi ses getiren ve reytingleri zorlayan TRT1, Köprü Film yapımcılığında yeni dizi Gönül Dağı’yla izleyicisine bambaşka bir konu izletecek. Ailenizin kanalı olarak sloganlaşan TRT 1’de insanımızı derinden saracak güçlü öyküsü, kadim acıların mekanı Anadolu’nun güzelliklerini sergileyen görüntüleriyle hafızalarda iz bırakacak dizi Gönül Dağı cast çalışmalarını tamamladı.

Usta oyunculardan kurulu bir kadro!

Klişeleşen dizilerden bıkan Türk insanına nefes aldıracak, değişik açılardan hayata baktıracak Gönül Dağı dizisinde sanat dünyasının usta isimleri görev yapıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın üstlendiği Gönül Dağı’nda onlara eşlik edecek kadro açıklandı. İfşte o kadro: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüpoğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.

Gönül Dağı ne anlatıyor?

Düğüncüleri, ağıtçıları, gelenekleri, sıcakkanlılığıyla Anadolu insanını anlatıyor. Bozkır topraklarını, dışa vurulmayan acıları, özgürlük timsali Yılki atlarını, sevdiklerine kavuşamayan lal kesilmiş aşıkları ve savurduğu taşlarla Anadolu insanının tercümanı olan Gönül Dağı’nı konu ediniyor. Bozkırın kalemi olarak tanınan ünlü yazar Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden hazırlanan Gönül Dağı, bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve karşılarına çıkan engellere rağmen imkânsızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü anlatılıyor. Gönül Dağı, konusuna uygun bir metafor olarak Anadolu’nun saklı güzelliklerini barındıran Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor.

Berk Atan Kimdir?

1991 İzmir doğumlu Berk Atan, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Katıldığı güzellik yarışmasında Best Model of Turkey seçilen yakışıklı oyuncu Mahşer-i Cümbüş Tiyatro ekibine katıldı. Dilek Çelebi’den oyunculuk dersleri aldıktan sonra “Her Şey Yolunda Merkez” dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Berk Atan, Gönül Dağı dizisiyle ilk defa  başrol oynayacak. Canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

 

22-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar