MasterChef 62. bölüm izle

MasterChef 62. bölüm izle
MasterChef 62. bölüm izle; MasterChef yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar siz değerli takipçilerimizle.

MasterChef 62. bölüm izle; TV8'den ekrana gelen MasterChef yarışması yine heyecanlı bir yeni bölüm ile ekrana geliyor. 62. bölüm yine milyonlarca izleyici tarafından takip edilecek. Birçok izleyici yeni bölümü internet üzerinden izleyecek. Ancak yeni bölüm internet üzerinden en rahat nasıl izlenir? Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak MasterChef yeni bölümünü en rahat şekilde, tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Sürekli takımlar arası bir atışmanın yaşandığı yarışmanın bu akşam ekrana gelecek bölümünde bu anlara yine fazlasıyla şahit olacağız. Ayrıca şefler ile yarışmacılar arasında geçen diyaloglar da fazlasıyla izlemeye değer. Tüm bu anların yaşanacağı MasterChef 62. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 62. bölüm izle

Mutfağın yıldızı olmak isteyen 15 yarışmacının MasterChef macerası tam gaz devam ediyor. Yarışmacılar ara vermeden MasterChef rekabetini sürdürüyor. Kendilerini şeflere ispatlamak isteyen yarışmacılar bu akşam da mutfağa çıkacak. Yarışmadaki beğenilen formatlardan biri olan MasterClasslar'dan bir yenisi daha yapılacak. Yarışmacıları rekabete sokmaktan ziyade eğitilmeye çalışılan MasterClass'ta bu akşamın kazananının kim olacağı merak ediliyor. Herkesin nefesini tutarak izlediği MasterChef yeni bölümünü internet üzerinden izlemek oldukça kolay. Canlitv.com üzerinden favori dizi ve yarışmaların yeni bölümünü izlemeniz mümkün. MasterChef 62. bölüm izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Sonrasında yeni bölümü tek parça ve full HD olarak rahat bir şekilde izleyebileceğiniz internet sitesine yönlendirilecekseniz. Haftanın 6 gününde ekranda olan MasterChef yine milyonlarca izleyici tarafından an be an takip edilecek. Siz de yeni bölümü izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın ve yarışmanın heyecanını rahat bir şekilde yaşayın.

MasterChef 2020 yarışmacıları

16 yarışmacıyla başlayan MasterChef, elenen ve yarışmaya sonradan dahil olan yarışmacılarıyla yoluna devam ediyor. Tüm yarışmacılar yarışmada yer aldığı için kendilerini çok şanslı hissetseler de daha ilerisini hedefliyorlar. Ancak her hafta bir yarışmacı elenmek ve yerlerine yeni isimler dahil olmak zorunda. Geçtiğimiz gün yaşanan elemenin hemen ardından yeni haftaya merhaba dedik. Yeni haftada yarışmaya MasterClass ile devam ediyoruz. Yarışmada yoluna devam eden yarışmacılar şunlar;

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

William Fonseca

23-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler