Show TV'nin fenomen programı ekrana dönüyor! Hangi ünlü oyuncu sunacak?

Show TV'nin fenomen programı ekrana dönüyor! Hangi ünlü oyuncu sunacak?
Çocukların hünerlerini sergilediği keyifli ve eğlenceli o program, gelen yoğun talep üzerine yeniden izleyicisiyle buluşuyor.

Çocukların hünerlerini sergilediği keyifli ve eğlenceli o program, gelen yoğun talep üzerine yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Yıllar önce güzel sunucu Evrim Akın'ın sunduğu yarışma programı yenilenen stüdyosu, değişen sunucusuyla ve dikkat çeken formatıyla Show Tv ekranlarında başlamak için gün sayıyor. İzleyici bir zamanların fenomen programını ve hangi ünlü oyuncunun sunacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Show TV'nin fenomen programı ekrana dönüyor! Hangi ünlü oyuncu sunacak?

Çocukların sorulan sorulara esprili ve hayal dünyalarındaki gerçekleri ile cevaplar vererek izleyicilere keyifli anlar yaşatan Çocuktan Al Haberi yeniden başlıyor. Her bölümde 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer aldığı Çocuktan Al Haberi’nin yeni sunucusu Doğa Rutkay olarak belirlendi. Miniklerin koca koca insanlar gibi cevaplar verdiği, verdikleri ya da veremedikleri cevaplarla hem eğlendiren hem de güldüren "Çocuktan Al Haberi" programı hafta sonları Show Tv’de ekrana gelecek. Usta sunucu Doğa Rutkay’ın eğlenceli sunumuyla Çocuktan Al Haberi yakında Show TV'de!

Doğa Rutkay Kimdir?

1978 yılı Ankara doğumlu oyuncu, . İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Ünlü tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz'in kızı olan Doğa, oyunculuk kariyerine “Çiçeği Büyütmek” filmi ile adım attı. Mehmet Ali Erbil ile oynadığı Aşkım Aşkım adlı dizisiyle yıldızı parladı.  Kanaltürk adlı televizyon kanalında "Doğayla Gece Yarısı" isimli söyleşi programı ile sunuculuk kariyerine başladı. Kendisi gibi televizyoncu Kerimcan Kamal'la evlidir. Hayranları onu en çok "Güldür Güldür" adlı televizyon şovuyla sevdi. Canlitv olarak biz de Doğa Rutkay’a yeni programında başarılar diliyoruz.

Rol aldığı yapımlar:

2013 - Ölü ya da Diri (Sinema)

2013 - Güldür Güldür (Tv Show dizisi)

2012 - Süpertürk (Sinema)

2012 - Patlak Sokaklar: Gerzomat (Sinema)

2010 - Pak Panter (Sinema)

2009 - Kandıramazsın Beni (Dizi)

2008 - Aşkım Aşkım (Dizi)

2007 - Şölen (Dizi)

2007 - Bayrampaşa : Ben Fazla Kalmayacağım (Sinema)

2006 - Bir İhtimal Daha Var (Sinema)

2006 - Avrupa Yakası (Dizi)

2005 - Gen (Sinema)

2004 - Halk Düşmanı (Dizi)

2004 - Şans Kapıyı Kırınca (Sinema)

2002 - Pembe Patikler (Dizi)

2001 - Dedem, Gofret ve Ben (Dizi)

1998 - Günaydın İstanbul Kardeş (Dizi)

1998 - Çiçeği Büyütmek (Dizi)

1998 - Cumhuriyet (Sinema)

22-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar