MasterChef 63. bölüm izle

MasterChef 63. bölüm izle
MasterChef 63. bölüm izle; MasterChef bu akşam saat 20:00 yeni bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölümü tek parça ve HD olarak izlemek için detaylar.

MasterChef 63. bölüm izleYeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Herkesin heyecanla beklediği yarışmanın son bölüm HD ve tek parça olarak izle. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin jüriliğinden devam eden yarışma büyük bir popülarite kazandı. Bölümler ilerledikçe daha fazla kişi yarışmayı izlemeye başlıyor. Reytinglerine baktığımızda her gün ilk sırada yer aldığını görüyoruz. İzleyicileri adeta esir alan yarışmanın bu bölümünde neler yaşanacağı büyük bir merak konusu. TV8'in ekrana taşıdığı ve Acun Medya tarafından hazırlanan yarışma saat 20:00'da yayınlanacak. Yeni bölümü internet üzerinden izlemenin yollarından biri de bu adres. MasterChef 63. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 63. bölüm izle

MasterChef'in bu akşam ekrana gelecek herkes tarafından merak edilen yeni bölümünde yine nefes kesen anlar yaşanacak. Dokunulmazlık oyununda bir kez daha Kırmızı ve Mavi takımları rakip olarak izleyeceğiz. Elenmek istemeyen yarışmacılar takım halinde bir bütün olarak en iyi menüyü çıkarmak zorundalar. Aksi halde bireysel olarak şeflerin karşısına çıkacaklar ve eleme potasına girmemek için zorlu bir rekabete daha girişecekler. MasterChef'te dokunulmazlık oyununun oynanacağı 63. bölüm bu akşam saat 20:00'da TV8 ekranlarından izleyici karşısına çıkacak.

Her bir bölümünde dünyanın dört bir yanından farklı tatları gördüğümüz MasterChef'in 3. sezonu sürüyor. Bu yarışmanın yeni bölümünü tek part olarak izle. Bazı izleyiciler yarışmanın yeni bölümünü kaçıracak ya da başka bir yapımı izleyecek. Bu nedenle bölümü internet üzerinden istediği an izleyebilecek bir yer arıyor. Bu sayfada görmekte olduğunuz bağlantı sizi doğrudan bölümü izleyebileceğiniz internet adresine yönlendirecek. Birbirinden farklı tatları yapmaya çalışan MasterChef 2020 yarışmacılarını bu şekilde rahatlıkla izle. Haftanın bir gününü bile atlamadan ekrana gelen MasterChef Türkiye, sezon boyunca ekranda kalmayı sürdürecek. Tüm bölümlere bu adres üzerinden oldukça basit bir şekilde ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

MasterChef 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

William Fonseca

24-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler