Gençliğim Eyvah için şok karar! Final mi yapıyor?

Gençliğim Eyvah için şok karar! Final mi yapıyor?
Yaz aylarında başlayan Gençliğim Eyvah dizisi için şok bir karar alındı. Atv ekranlarında yayınlanan yeni dizi Gençliğim Eyvah final mi yapacak? İşte detaylar…

Yeni sezonun Eylül ayında başlamasıyla birlikte televizyon kanallarında çok sayıda yeni dizi yayınlanmaya başlandı. Koronavirüs salgını sonrası dizilerin birçoğu erken final yapmıştı. Salgının yaz aylarında etkisini azaltmasıyla Beykoz Ayakkabı Fabrikası platosunda çekilmeye başlayan yeni dizi Gençliği Eyvah, sezon öncesi ekrana gelmeye başladı. Yeni sezonun başlamasıyla reytignlerinde iyice düşüş yaşanan Gençliği Eyvah dizisi için beklenen karar verildi. Süreç Film tarafından yapımcılığı üstelenilen dizinin 17. Bölümün ardından final yapacağı belirtildi.

Gençliğim Eyvah'ta final kararı

Yaz aylarında yayına başlayan Süreç Film imzalı Gençliği Eyvah dizisi oldukça renkli bir diziydi. Sevilen oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, reyting kurbanı olan dizilerden biri oldu. Genç ve yaşlı oyuncularla komedi tarzındaki dizi, koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfekte edilen Beykoz Ayakkabı Fabrikası platosunda çekiliyordu. Atv'de pazartesi günleri yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisi oldukça iddialı bir şekilde yayına başlamıştı. Fakat, yeni sezonla birlikte yeni dizi ve yeni sezonda da devam eden reyting rekortmeni dizilerin gerisinde kaldı ve dizi hakkında final kararı verildi.

Gençliğim Eyvah kaç bölüm yayınlandı?

Gençliğim Eyvah dizisinin oyuncu kadrosunda bir birinden renkli isimler vardı. Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt'un başrollerde olduğu dizide eski bir düşmalığa sahip ve birbirleri arasında hayati sırların bulunduğu iki kebapçının hikayesi anlatılıyordu. Aileleri, eşleri, çocukları ve işleriyle sınanan kebapçıların hikayesi esprili ve eğlenceli sahnelerle seyirciyle buluşuyor. Atv'de her pazartesi yayınlanan dizinin reyting sebebiyle bitirilmesi kararı alındı. Gençliğim Eyvah'ın, en son 15. Bölümü yayınlandı.

Gençliğim Eyvah ne zaman final yapacak?

Gençliğim Eyvah dizisinde rol alan oyuncular ise şöyle; Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, Ecem Atalay, Beyti Engin… Gençliğim Eyvah dizisinin 16. Bölümü 28 Eylül pazartesi günü yayınlanacak ve alınan final kararı sebebiyle sonraki hafta Ekim ayında dizi 17. Bölümüyle final yapmış olacak.

23-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar