MasterChef 64. bölüm izle

MasterChef 64. bölüm izle
MasterChef 64. bölüm izle; MasterChef çok özel bir dokunulmazlık oyunuyla ekrana geliyor. Yeni bölüm tek parça ve full HD kalitesiyle canlitv.com'dan izlenebilir.

MasterChef 64. bölüm izle; MasterChef yeni bölüm 25 Eylül Cuma akşamı TV8'de olacak. Son bölüm sonrasında yine bir heyecan fırtınası yaşanacak. Ekrana gelecek olan bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek isteyenler nereden izleyebileceklerini merak ediyorlar. Her bölümde olduğu gibi bu akşam ekrana gelecek bölüme de canlitv.com üzerinden ulaşabilmeniz mümkün. İki takıma ayrılan MasterChef yarışmacıları dokunulmazlık oyunu için çok özel bir mekanda karşılaşacaklar. Yarışmacıların yaptıkları yemekleri ise ülkenin çeşitli yerlerinden getirilen lokanta sahipleri tadacak. MasterChef'in bu akşam ekrana gelecek 64. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 64. bölüm izle

Bir ekran klasiğine dönüşen MasterChef, pek çok farklı dünya tadını ekranlara getiriyor. Her hafta değişen Kırmızı ve Mavi takımın rekabeti bu hafta da sürüyor. Son derece istekli görünen yarışmacılar mutfakta adeta kendilerinden geçiyorlar. Öyle ki yeri gelince karşı takım yarışmacılarına hatta takım içinde birbirlerine sert çıkışlar yaptıklarını görebiliyoruz. Bunların en büyük sebebi yarışmacıların dokunulmazlık oyununu kazanarak elenme tehlikesinden uzaklaşmayı istemeleri. Bu dokunulmazlık mücadelelerinden bir yenisini bu akşam göreceğiz. Yarışmacılar ve şefler yeni dokunulmazlık oyunu için Mihrişah Valide Sultan Eyüp İmareti'ne doğru yola çıktı. 125 yıldır yoksulların yiyecek ihtiyacını karşılayan bu imarathanede bu kez yarışmacılar yemek yapacak. Yarışmacılar yaptığı yemekleri Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yardımsever lokantacılar tadacak ve değerlendirecek. Yapılan değerlendirmelerin ardından bir takım oradan yenik ayrılacak ve içlerinden bir isim eleme adayı olacak. 

MasterChef yarışması birbirinden rekabetçi yarışmacılarıyla ve onları her an takip eden milyonlarca izleyiciyle tüm hızıyla devam ediyor. Her akşam milyonların izlediği MasterChef, yeni bölümleriyle reytinglerin zirvesinde yer alıyor. İnternet üzerinden de milyonlarca izleyici yeni bölümleri büyük bir heyecan ile takip ediyor. MasterChef yeni bölümünü tek parça olarak izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

MasterChef 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

William Fonseca

25-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler