Fenomen diziye yeni isim!

Fenomen diziye yeni isim!
Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı diziye yeni bir karakter eklendi. Diziseverler, ekibe dahil olan ünlü oyuncuyu merak ediyor. EDHO’nun konusu nedir, son bölümde neler oldu?

 Atv'nin sevilen rekortmen  dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı dizinin kadrosuna Pelin Akil dahil olmuş, senaryo gereği yeni bir karakterin ekleneceği bildirilmişti. Diziseverler, ekibe dahil olan ünlü oyuncuyu merak ediyor. Rekortmen EDHO’nun konusu nedir ve Edho son bölümde neler oldu? Şimdi detaylar

Fenomen diziye yeni isim!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın başrolde olduğu diziye Gizem Arkan dahil oldu.2015 yılından beri Atv reytinglerini zirveye çıkaran EDHO ekibine genç ve yetenekli isim Gizem Arıkan dahil oldu. Arıkan en son Kanal D’nin Yaralı Kuşlar dizisinde rol almıştı. Genç yıldızın hangi karakteri canlandıracağı henüz netleşmedi.

EDHO konusu nedir?

Çakırbeyli’nin başından geçen olaylardan oluşan EDHO, tam 5 sezondur Atv seyircilerini ekrana kilitlemeyi başardı. Hızır Çakırbeyli genç yaştan itibaren karanlık işlerle uğraşmakta ve yer altı dünyasına hükmetmeye çabalamaktadır. Karanlık dünya ile içli dışlı olan Çakırbeyli bulunduğu konumdan ve yaşadığı hayattan razıdır. “Reis” olarak tanınmaktan gayet memnun olan Hızır Çakırbeyli, ağabeyi öldürülünce intikam yemini eder. Plan dâhilinde ilerleyen Hızır Çakırbeyli, abisinin katilini ararken hiç beklenmedik bir şey olur. Aslında mafya masa lideri Ünal Kaplan, katilin ta kendisidir.

EDHO Son Bölümünde Ne oldu?

Hızır bir kez daha ihanete uğramıştır ancak düşmanları tarafından değil, değer verdiği dost zannettiği kişiler onu aldatmıştır. Uzun süre bir plan dahilinde ilerleyen Feyyaz, gerçek kimliğini saklamış ve nihayet amacına ulaşmıştır. Şimdi sıra hain planlarını birer birer hayata geçirebilmektir. Planlarını devreye sokmadan evvel, yapması gereken en önemli iş, masanın hâkimiyetini ele geçirmektir. Bunun için de masanın beyni konumundaki Alpaslan’ı etkisiz hale getirmelidir. Artık Alpaslan, namlunun ucundadır. Bu iş için yurt dışından "Kasaplar" lakaplı organize çete Türkiye'ye gelir. Bir süre sonra Kasaplar, Hızır ve Alpaslan'dan ziyade ona yakın olan "kas gücü”nü vurmanın daha etkili olacağını fark ederler. Bakalım Feyyaz bu plana dahil olacak mı?

Gizem Arıkan Kimdir?

1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çeşitli tiyatrolarda rol alan güzel oyuncu, ilk oyunculuk kariyerine ‘Aşkın 5 Hali’ adlı film ile başladı. ‘Organik Aşk’ adlı filmle ününü pekiştiren genç oyuncu yönetmenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Kahraman Deniz’in ‘Böyle Sever’ isimli şarkısında rol alan Arıkan seslendirme çalışmalarında da bulundu. Artık EDHO kadrosunda göreceğimiz güzel oyuncu, son olarak Kanal D’nin ‘Yaralı Kuşlar’ dizisinde rol alıyordu.

24-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler