MasterChef 70. bölüm izle

MasterChef 70. bölüm izle
MasterChef 70. bölüm izle; MasterChef'in veda gecesi yaşanacak 70. bölümünü HD ve tek parça olarak bu sayfadan izlemek mümkün.

MasterChef 70. bölüm izle; Haftanın son MasterChef bölümü olan 70. bölüm, eleme oyunu ile pek çoklarını heyecanlandıracak. Ayrıca MasterClass da izleyicileri bekliyor olacak. Yeni bölüm tek parça ve HD olarak bu sayfada. Eleme potasına giren hangi yarışmacının yarışmaya veda edecek sorusu bu akşam yanıtını bulacak. Bir şekilde kendilerini eleme potasında bulan yarışmacılar, kendinden emin bir şekilde yarışmada kalacaklarına inandıklarını söylüyorlar. Ancak bu 6 yarışmacı içerisinden biri elenmekten kurtulamayacak. 4 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek MasterChef 70. bölüm aşağıda yer alan bağlantıya tıklanarak rahat bir şekilde izlenebilir.

MasterChef 70. bölüm izle

Yine bir Pazar akşamında Uğur, Esra, Didem, Eray, Duygu ve Sefa elenme tehlikesini fazlasıyla yaşıyor. Bu akşam yapılacak eleme oyununda yarışmada kalmak için mücadele verecekler. Son derece önemli olan eleme oyunu sonrasında tabakların değerlendirilmesinin hemen ardından bölümün sonunda yarışmaya veda edecek yarışmacıyı öğreneceğiz. Yayınlanan bölüm fragmanında oldukça ilginç anlar yaşanacağı görünüyor. Yarışmanın jüri üyeleri yemekler tatmasının ardından yarışmacılardan birinin bilerek kötü bir tabak hazırladığını fark etti. Hangi yarışmacının böyle bir şey yaptığı fazlasıyla merak ediliyor. Yeni bölümde herkesin merak ettiği şey eleme oyunu olsa da ayrıca MasterClass yapılacak. Yarışmacılar bu kez çikolata ile bir hayli haşır neşir olacak. MasterClass'ta en iyi performansı sergileyen yarışmacı çikolata workshopunun sahibi olacak. 

MasterChef 69. bölümde yaşananlar

Dün akşam yapılan tadım oyununda yarışmacılardan Piknik Menüsü çıkarmaları istendi. Menüde şakşuka, yaprak sarma, kısır, patates salatası, mücver ve karışık ızgara gibi birbirinden lezzetli yemekler yer alıyordu. Yemekler yapılmasının ardından tadım yapacak kişilerin önüne getirildi. Stüdyoda oy sandığı açıldı ve takım oyununu kazanan taraf 34-29 skoruyla kazanmayı başardı. Takım oyununu kaybeden Mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. En iyi tabağı çıkaran Özgül bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı oldu. Uğur, Eray ve Didem bir önceki bölümlerde elemeye kalmışlardı. Elemeye gidecek diğer  yarışmacılar ise oylamayla belli oldu. En çok oyu alan Sefa, elemeye kalan 6. aday olmaktan kurtulamadı. Her şey bir sonraki bölümdeki eleme oyunuyla birlikte ortaya çıkacak. MasterChef 70. bölüm Pazar akşamı saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek.

04-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler