Yıldız Tilbe saçlarıyla sosyal medyada gündem oldu!

Yıldız Tilbe saçlarıyla sosyal medyada gündem oldu!
Pop müziğin önemli ismi yaptıklarıyla sürekli sosyal medyanın dilinde. Yıldız Tilbe şimdi de kazıttığı saçlarıyla gündeme geldi.

Sosyal medyada yaptığı deli dolu paylaşımlarıyla çok konuşulan Yıldız Tilbe, şimdi de saçlarını kazıttı ve yeni imajını takipçileriyle paylaştı. Ünlü pop yıldızının fotoğrafı sosyal medyaya damgasını vurmayı başardı.

Yıldız Tilbe saçlarını kazıtarak imaj değişikliğine gitti

Seslendirdiği onlarca parça, kendisine ait yüzlerce şarkı sözü ve besteyle Türk müzik tarihinin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yıldız Tilbe, kendine has kişiliğiyle yıllardır magazin dünyasının dilinde. Ayrıca sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla genç kuşak tarafından da çok yakından tanınıyor. Herkes onu ilginç sosyal medya paylaşımlarıyla konuşuyor. Şimdi de saçlarını asker traşı gibi kazıtarak yeni imajını "Hazır Asker" notuya takipçilerinin beğenisine sundu. Yıldız Tilbe'nin Twitter üzerinden paylaştığı fotoğraf kısa sürede 50 bini aşkın kişi tarafından beğenildi. 

Başarılı sanatçının neden böyle radikal bir imaj değişikliği yaptığı büyük bir kesim tarafından merak edildi. Ancak oldukça farklı bir kişiliğe sahip olan ve her an her şeyi yapabilecek gibi görünen Yıldız Tilbe'nin saçlarına şaşırmayanların sayısı da bir hayli fazla.

03-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler