MasterChef 71. bölüm izle

MasterChef 71. bölüm izle
MasterChef 71. bölüm izle; Kaptanlık oyunu oynanacak yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu sayfada. İzlemek için yazının devamına göz atın.

MasterChef 71. bölüm izle; MasterChef, 71. bölüm ile yeni haftaya merhaba diyor. Yeni bölüm, kaptanlık oyunu ile fazlasıyla iddialı bir şekilde başlayacak. Bu akşam TV8 ekranında olacak son bölüm, tek parça ve full HD kalitesi farkıyla internetten nasıl izlenir? Türkiye'nin en popüler yarışmaları arasına adını yazdıran MasterChef bölümleri bu sayfa üzerinden ulaşacağınız adresten hiçbir problem yaşamadan izlenebilir. MasterChef 71. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 71. bölüm izle

Kaptanlık oyunları yarışmacıların kazanmak için en çok kovaladığı oyunların başında yer alıyor. Zira kazanmaları halinde yeni haftada takımların liderlerinden biri oluyorlar. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümdeki kaptanlık oyunu öncesinde önlerindeki ana malzemeden habersiz yarışmacılar büyük finale kalacak yarışmacıların kim olacağına dair birbirleriyle atışıyorlar. Barbaros 4 final önlüğünden birinin kendisinin olacağından emin olduğunu ifade ediyor. Kaptanlık oyununa geldiğimiz zaman yarışmacılardan ton balıklı yemek yapmaları isteniyor. En iyi ton balıklı yemeği yapan yarışmacı yeni haftada mavi takımın kaptanı olacak.

MasterChef 70. bölümde kim elendi?

MasterChef yarışmasının bir önceki bölümünde büyük bir eleme heyecanı yaşandı. Uğur, Esra, Didem, Eray, Duygu ve Sefa eleme potasında yer alıyordu. Bu 6 yarışmacı elemenin ilk turuna katıldı. İlk eleme turunda yarışmacılardan içerisinde demirhindi olacak bir yemek yapmaları istendi. Uğur, Esra ve Eray en iyi 3 tabağı çıkararak elenmekten kurtuldu. Didem, Duygu ve Sefa eleme finaline kalan yarışmacılar oldular. Elenecek kişi 3 yarışmacıdan biri olacaktı. İkinci eleme turuna kalan yarışmacılardan balık ekmek yapmaları istendi. Bu yemeği yapmaları için yarışmacılara 40 dakika süre verildi. 40 dakikanın ardından yarışmacılar istenen yemeği yaptı ve sonucu beklemeye koyuldu. Yemekleri değerlendiren jüri üyeleri bir yarışmacının kendi tabağını sabote ederek bilerek kötü bir tabak çıkardığını fark etti. Sonrasında ise Duygu, bilerek kötü tabak çıkardığını ifade etti. Bunu neden yaptığı sorulduğunda ise akademik kariyeri ile yarışmada devam etmek arasında bir tercih yapması gerektiğini ve tercihinin kariyerinden yana olduğunu söyledi. Bu hafta MasterChef'te yarışmaya veda eden kişi Duygu oldu. 

05-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler