Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral vefat etti!

Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral vefat etti!
Bir dönemin en başarılı oyuncularından biri olan Özgü Namal çok acı bir olay yaşadı. Birlikte gözlerden uzak bir hayat sürdüren Namal'ın eşi bugün ani bir şekilde vefat etti.

Kurtlar Vadisi'ndeki başrol oyunculuğuyla herkes tarafından hatırlanan ünlü oyuncu Özgü Namal bugün şok bir acı yaşadı. Oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral ani bir kalp krizi geçirerek vefat etti. Oyunculuğu bırakarak Muğla'da sakin bir yaşam sürdüren başarılı oyuncu Özgü Namal ve eşi Serdar Oral yaklaşık 4 yıldır Muğla'da yaşıyordu. Serdar Oral'ın Muğla'da bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Oral'ın kurtarılamadığı öğrenildi.

Özgü Namal'ın eşi neden vefat etti?

Özgü Namal ve eşi Serdar Oral bir süredir Muğla'da yaşıyordu. Mutlu ve gözlerden uzak bir evlilikleri olan çiftin Nefes ve Elem verdikleri iki kız çocukları olmuştu. DHA'nın haberine göre ünlü çiftin çocuklarının bakıcısı Serdar Oral'ın rahatsızlandığını farkedip sağlık ekiplerini aradı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Oral Muğla Köyçeyiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Oral'ın kurtarılamadığı bildirildi.

Özgü Namal'ın eşi İstanbul'da defnedildi

O anda evde olmayan Özgü Namal haberi alınca hemen hastaneye koştu ve acı haberi orada öğrendi. Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral'ın cenazesi İstanbul'a getirilerek Kanlıca Mezarlığı'nda defnedildi. Ünlü çiftin 3 ve 5 yaşlarında 2 kızı vardı. Özgü Namal eşinin mezarına üzerine "Biricik eşim ve babamız" notu bulunan bir çelenk koydurdu. İstanbul'daki törene katılmadığı öğrenilen Özgü Namal'ın Muğla'da çocuklarının yanında olduğu belirtildi.

Gözden uzak bir hayat sürüyorlardı

Özgü Namal ve eşi Serdar Oral 4 yıl önce 10 yıllığına bir köy evi kiralayarak Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşamaya başlamıştı. Kameralardan uzak yaşayan ve iki çocuk sahibi olan çiftin yaşadıkları evin yakınında bir arsa aldıkları da magazin basınına yansımıştı. Sakin bir hayatı tercih eden çifti ani gelişen kalp krizi ayırdı. Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayata veda etti. Özgü Namal ve Serdar Oral 2014 yılında evlenmişti.

06-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar