MasterChef 76. bölüm izle

MasterChef 76. bölüm izle
MasterChef 76. bölüm izle; MasterChef yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. Soluksuz ekrana gelen dizinin yeni bölümünü tek parça izlemek için detaylar.

MasterChef 76. bölüm izle; MasterChef, 76. bölüm ile yeni haftaya merhaba diyor. Yeni bölüm, kaptanlık oyunu ile fazlasıyla iddialı bir şekilde başlayacak. Bu akşam TV8 ekranında olacak son bölüm, tek parça ve full HD kalitesi farkıyla internetten nasıl izlenir? Türkiye'nin en popüler yarışmaları arasına adını yazdıran MasterChef bölümleri bu sayfa üzerinden ulaşacağınız adresten hiçbir problem yaşamadan izlenebilir. MasterChef 71. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 76. bölüm izle

Bir önceki bölümde oldukça heyecanlı anlara sahne olan MasterChef'te Walison yarışmaya veda eden isim oldu. Bu vedanın ardından yarışmada yoluna devam eden yarışmacılar yeni haftayla birlikte yeni bir rekabete girişecekler. Bildiğiniz gibi her Pazartesi akşamında kaptanlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Yine fazlasıyla çekişmeli geçen bir kaptanlık oyunu izleyeceğiz. Her yarışmacı kaptan olmak için elinden gelen en iyi tabağı çıkarmak zorunda. Kaptanlık oyununu kazanmayı başaran yarışmacı Kırmızı takımın yeni kaptanı olacak ve avantajı eline geçirecek. Kaptanlık oyununu kazanan yarışmacı ayrıca Mavi takımın kaptanını da kendisi seçecek. Böylece iki kaptanın da belli olmasının ardından takımlardaki yarışmacılar da belli olacak. MasterChef'te yarışmacılar arasındaki gerilim her bölümde katlanarak çoğalıyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi şeflerin jüri üyesi olarak yer aldığı yarışmada hepsi ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde yaşanacak. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde kaptanlar kim olacak ve takımlarda hangi yarışmacılar yarışacak.

MasterChef 2020 yarışmacıları

MasterChef'te bir hafta daha bitti ve yarışmacılar yeni bir haftaya merhaba dedi. Her bölümü milyonlarca kişi tarafından izlenen yarışma, oldukça heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Herkesin teker teker gitmeye devam ettiği yarışmada şanslı isimler serüvenin sürdürüyor. Her hafta bir ismin veda ettiği yarışmada, Walison'un vedasının ardından bu akşam kaptanlık oyunu oynanacak. Peki yarışmada yoluna devam eden yarışmacılar kimler? 

Serhat Doğramacı

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

12-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler