TRT 1'den Kalk Gidelim için flaş karar!

TRT 1'den Kalk Gidelim için flaş karar!
Gönül Dağı 17 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak. Hal böyle olunca cumartesi akşamlarına damga vuran Kalk Gidelim'in akıbeti merak konusu oldu.

Yayınladığı dizilerle reytinglerde ben de varım diyen TRT'den Kalk Gidelim dizisi için flaş karar çıktı. Yayınlandığı günden beri ekranda izleyicilerin, reytinglerde yapımcıların yüzünü güldüren Kalk Gidelim dizisinin akıbeti merak ediliyordu. İzleyici Kalk Gidelim için alınan kararı merak ediyor. Kalk Gidelim yayından kaldırılıyor mu? Şimdi detaylar

TRT 1'den Kalk Gidelim için flaş karar!

Dizi severlerin merakla beklediği yeni projelerden biri olan Gönül Dağı 17 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümüyle TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Hal böyle olunca cumartesi akşamlarına damga vuran, reytinglerde kimi zaman gün birincisi olan Kalk Gidelim'in akıbeti merak konusu oldu. Aynı gün iki dizi yayınlanamayacağına göre 4 sezondur TRT1 ekranlarında izleyiciyi kırıp geçiren eğlenceli komedi dizisi Kalk Gidelim için final söylentileri sosyal medyada bomba etkisi yaptı.

“Kalk Gidelim" final mi yapıyor?

Anadolu’nun bozkırında yaşayan sıradan insanların yüreklerine sığmayan büyük hayallerini ekrana taşımaya hazırlanan ve ses getireceği daha şimdiden belli olan Gönül Dağı cumartesi günleri yayınlanacak. Dizi günlerinde kolay kolay değişiklik yapmayan ve reyting kaygısı asla taşımayan TRT1’in aynı gün yayınlanan ve oldukça beğenilen Kalk Gidelim dizisi için dizi severler “acaba final mi yapacak, yayından mı kaldırılacak?” endişeleri belirdi.

Kalk Gidelim devam edecek mi?

Gönül Dağı’nın cumartesi günleri yayınlanacağını n kesinleşmesi üzerine akıbeti sorgulanan Kalk Gidelim dizisi için birkaç iddia ortaya atıldı. Bir iddiaya göre yeni dizilerin yüksek izlenmesi ve boş günü kalmaması nedeniyle Kalk Gidelim 3 bölüm erken biterek 15 Ekim Perşembe günü final yapacak. Ancak biz buna ihtimal vermiyoruz. Yaptığı isabetli yorumlar ve tutan öngörüleriyle adından sıkça bahsettirten tv100’den Birsen Altuntaş’tan öğrendiğimiz bilgiye göre Kalk Gidelim dizisi 15 Ekim'den itibaren perşembe akşamları ekrana gelecek. Böylece uzun zamandır Perşembe akşamları dizi yayınlamayan TRT1 bundan sonra kalk gidelim için ekranları dolduracak. Keyifli seyirler.

Kalk Gidelim’de kimler oynuyor?

Yönetmen koltuğunda Özgür Pak’ın oturduğu, yapımcılığını STAFF Film’in üstlendiği Kalk Gidelim dizisini Baykut Badem kaleme alıyor. Başrollerini ise Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayrı’nın paylaştığı komedi dizisi Kalk Gidelim dizisinde Emin Gürsoy,Aslı Omağ,Kerem Kupacı,Kerim Yağcı,Onur Seyit Yaran,Can Kıran,Alper Saylık,Yıldız Kültür,Beyazıt Gülercan,Nalan Yavuz ve Füsun Kostak gibi usta isimler görev yapıyor.

11-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar