MasterChef 78. bölüm izle

MasterChef 78. bölüm izle
MasterChef 78. bölüm izle; MasterChef'in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

MasterChef 78. bölüm izle; TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan MasterChef, bu akşam saat 20:00'da 78. bölüm ile ekrana geliyor. Dokunulmazlık oyunu yine büyük bir heyecana neden olacak. Mavi ve kırmızı takımın mücadelesi tüm hızıyla kaldığı yerden devam edecek. Türkiye ve dünya mutfağından çeşitli yemekleri gördüğümüz yarışmanın bu bölümünde yarışmacıların daha uyumlu bir şekilde çalışmaları gerekecek. Yarışmacılar birbirlerine bağlı oldukları için normale göre ekstra zorlukla karşı karşıya kalacaklar. MasterChef yeni bölümü ile ilgili merak edilenler arasında internet üzerinden nasıl izleneceği var. Bazı izleyiciler yeni bölümleri internet üzerinden izlemek istiyor ve dolayısıyla izleyebilecekleri adresleri arıyorlar. MasterChef 78. bölüm tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

MasterChef 78. bölüm izle

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi şeflerin jüri üyesi olarak yer aldığı MasterChef'te bu akşam yayınlanacak bölüm dokunulmazlık oyunuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Son derece büyük önem taşıyan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takım yarışmacıları için heyecan dozu daha da artacak. Siz de MasterChef 78. bölümü izlemek istiyorsanız yukarıda yer alan bağlantıya tıklayın.

MasterChef 77. bölüm özet

13 Ekim Salı akşamı ekrana gelen MasterChef'in 77. bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanmıştı. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki dokunulmazlık mücadelesi son ana dek devam etti. Yemeklerini jüri üyelerine daha çok beğendiren taraf Mavi takım oldu. Bu durum Kırmızı takım için bireysel dokunulmazlık anlamına geliyordu. Böylece gözler bireysel dokunulmazlığa çevrilmiş oldu. Yarışmacılar dokunulmazlığı elde ederek günün eleme adayı olmamalarını garanti altına almak ve eleme adayı olacak bir kişiyi seçmek istiyorlardı. En iyi tabağı çıkaran ve dokunulmazlık elde etti. Ayyüce, Didem'in adını verdi ve eleme potasına gönderdi. Takım içinde yapılan oylamada ise en çok oyu alan Özgül eleme potasına giden ikinci isim oldu. 

MasterChef 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

15-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler