MasterChef 81. bölüm izle

MasterChef 81. bölüm izle
MasterChef 81. bölüm izle; MasterChef yarışmasının yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak buradan kolayca izleyebilirsiniz.

MasterChef 81. bölüm izle; MasterChef yarışmasında dün akşam yaşanan vedanın ardından yeni haftaya kaptanlık oyunuyla merhaba diyoruz. Yine yemekler yapılacak ve bunun sonucunda Kırmızı ve Mavi takım kaptanları ortaya çıkacak. Jüri üyelerinin gözünde ekstra kredi almak isteyen yarışmacılar ellerinden geleni yaparak kaptanlık oyununu kazanmak isteyecek. En beğenilen tabağın sahibi Mavi takım kaptanı olacak ve ardından karşı takım kaptanını seçecek. Böylece yarışmacılar kendilerini seçen kaptanın takımında yarışacaklar. Her bölümü ile izleyicileri büyük bir meraka sevk eden MasterChef yarışmasının yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak buradan izleyebilirsiniz. MasterChef 81. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

MasterChef 81. bölüm izle

Milyonlarca izleyici tarafından heyecan içerisinde izlenen MasterChef, bu akşam da yine TV8 ekranlarında olacak. Yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkacak yarışma programı oldukça önemli bir oyun ile ekrana gelecek. Bildiğiniz gibi Pazartesi günlerinin MasterChef için çok ayrı bir anlamı var. O da tabii ki Kaptanlık oyunları. Bir kez olsun kaptanlık yaparak yarışmadaki yerini sağlamlaştırmak için büyük efor sarf edecek yarışmacıların rekabeti fazlasıyla dikkat çekici olacak. Çarşamba ve Cuma günleri dışında haftanın 5 günü ekrana gelen MasterChef yarışması fırtına gibi esmeye devam ediyor. Tüm yarışmacıların büyük finale gidecek 4 önlükten birini giyme hedefi tüm hızıyla sürecek. MasterChef yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 80. bölüm özet

Dün akşam ekrana gelen MasterChef bölümünde yine duygusal bir veda yaşandı. Özgül, Didem, Emir, Uğur, Esra ve Tanya'dan oluşan eleme adayları yarışmada kalabilmek için yemek yaptılar. Yapacakları kritik hataların sonları olacağını bilen yarışmacılar oldukça gergin anlar yaşadılar. Tüm yarışmacılar kendilerine verilen süre içerisinde yemeklerini yaptılar ve hemen ardından sıra jüri üyelerinin yapacağı tadımlara geldi. Tüm jüri üyeleri her bir yarışmacının tabağını teker teker kontrol etti. Tadım sonrasında jüri üyelerinin ağzından yarışmadan elenen yarışmacının adı döküldü. Eleme oyunun en kötü performansı göstererek en kötü tabağı çıkaran Didem yarışmadan elenen isim oldu. Böylece Didem'in MasterChef macerası burada sona erdi.

19-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler