MasterChef 82. bölüm izle

MasterChef 82. bölüm izle
MasterChef 82. bölüm izle; MasterChef yarışmasının bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

MasterChef 82. bölüm izle; Pek çok farklı lezzetin denendiği MasterChef bu akşam 82. bölüm ile ekranda olacak. TV8'den ekrana gelen yarışmada yeni bölüm, Eray ve Emir'in kaptan olarak çıkacağı dokunulmazlık oyunu heyecan ile bekleniyor. Bu bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek çok kolay. Son bölüm bu sayfa üzerinden izlenebilir. MasterChef 82. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. Yeni haftadaki ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım mı yoksa kırmızı takım mı kazanacak? Acun Medya imzası taşıyan MasterChef'in 82. bölümü bu akşam saat 20.00'da ekrana gelecek.

MasterChef 82. bölüm izle

Bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef 82. bölüm, yeni takımların yeni haftadaki ilk mücadelesine sahne olacak. Bir önceki bölümde mavi takım kaptanı olmaya hak kazanan Eray ve karşısına kırmızı takım kaptanı olarak Emir'i seçtiği haftada dokunulmazlık oyunu oldukça heyecanlı geçecek. Yarışmacıların şeflerin karşısına çıkaracağı yemek ise büyük bir sürpriz olacak. İki takım da döner yaparak dokunulmazlık oyununu kazanmayı hedefleyecek. En iyi organize olan ve en lezzetli döneri yapan takım dokunulmazlık oyununu kazanacak. Kaybeden takım ise kendi içinden ilk adayı belirlemek için oyun oynayacak.

MasterChef izle

MasterChef 81. bölüm özet

MasterChef'in dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle birlikte yeni hafta başladı. Pazartesi akşamları gözlerin çevrildiği kaptanlık oyunuyla birlikte yeni haftada Kırmızı ve Mavi takım kaptanlarını öğrenmiş olduk. Öncelikle düello oyunu ile Mavi takım kaptanı belli oldu. Oyunu kazanarak kaptan olan isim bir ismi Kırmızı takım kaptanı olarak seçti. Eray, kaptanlık oyununu kazandı ve Mavi takım kaptanı oldu. Karşısına kaptan olarak getirdiği isim ise Emir oldu. Kaptanların belli olmasının ardından sıra yarışmacı seçimlerine geldi. Eray ve Emir'in takımlarına kimleri alacağı merak edilmeye başlandı. Eray'ın kaptanı olduğu Mavi takımda Furkan, Serhat, Uğur, Esra, Ayyüce, Ebru yarışacak. Öte yandan Emir'in kaptanı olduğu Kırmızı takımda Barbaros, Berker, Özgül, Sefa, Tanya yarışacak. Yeni haftada bu yarışmacıların mücadelesi heyecanlandıracak.

20-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler