Masterchef All Star’dan elenen isim kim oldu?

Masterchef All Star’dan elenen isim kim oldu?
TV 8 'in sevilen yarışma programı Masterchef All Star Türkiye'nin eleme gecesinde ilk defa puanlama ile eleme gerçekleşti. Yarışmaya veda eden isim kim oldu?

Masterchef All Star’da elemelere kalan isimler Eren, Esra, Dilara ve Tolga oldu. İki aşamalı etap sonunda hayallerine veda eden kim oldu? İlk defa puanlama ile elemenin yapıldığı gecenin 1.si kim oldu?

Masterchef All Star’dan elenen isim kim oldu?

Masterchef All Star Türkiye’de eklenen isim belli oldu. 49. Pantene Altın Kelebek Ödüllerin’de en iyi yarışma programı ödülünü kazanan Masterchef All Star Türkiye’ye bu hafta veda eden isim efendiliği, alçakgönüllülüğü ve hayvanseverliği ile hayranlık uyandıran Tolga oldu. Finale doğru son sürat giden yarışmada bu hafta eleme potasına kalan isimler; Eren, Tolga, Dilara, Esra oldu. Bu hafta elemelerde puanlama yöntemine gidildi. İki aşamalı eleme gecesinin ilk bölümünde şefler yarışmacılardan ayva ve pembe tane biber konseptli bir tabak çıkarmalarını istedi. İlk etapta en başarılı tabağı alan Esra şeflerden toplamda 20 puan aldı. 

Gecenin 1.si Eren oldu

İkinci etapta ise yarışmacıların korkulu rüyası uskumru dolması çıktı. Patlak ve çatlamalar olmadan uskumru dolması çıkarması istenen yarışmacılarçok dikkatli bir şekilde uskumruyu doldurdular. Büyük bir sabır ve dikkat gerektien uskumru dolmasının ardından şeflerin verdiği puanlar sonrası durum şu şekilde gerçekleşti; Eren 39 puanla geceyi 1. Bitirdi. Esra ve Dilara 38’er puan alarak 2.lliği paylaşarak elenmekten kurtuldular. Tolga ise 36 puanda kalarak en düşük puanı aldı ve sonuncu olarak elenmekten kurtulamadı. 

Mavi Takım kaptanı Hasan oldu

Bu hafta pazartesi günü kaptanlık yarışını kazanan Hasan kırmızı takım kaptanı olarak Barbaros’u seçti. Ve bu haftanın kazananı 2-1’lik skor ile kırmızı takım oldu. İlk dokunulmazlık oyununda Kırmızılar kazanırken Mavi Takım’da bireyseli kazanan Sergen potaya giden ise oylama sonucunda Tolga oldu. İkinci dokunulmazlığı da kazanan Kırmızı olurken bireyseli Batuhan kazanırken potaya Dilara gitti.3. dokunulmazlık oyununu kazanan bu sefer Mavi olurken Kırmızı takımda bireyseli kazanan kıvanç potaya giden ise Eren oldu.Son olarak cumartesi günü bireyselden potaya giden 4. İsim Esra oldu.

Tolga, pilav dükkanı açıyor

Masterchef hayallerine veda eden Tolga Şener "Geçen senenin başından beri planım vardı, bir anda yapamayacağımı biliyordum. All Star'ın olması benim için bir şans oldu. Yakın zamanda da ilk dükkanımı Eren'e yakın bir yerde açacağım. Belki de benim için böyle olması daha iyidir. Üstüne katarak gideceğim o markanın. Sorumluluklarım var; kedilerim var, köpeklerim var onlarla ilgileneceğim. Son iki senede zaten buradaydım. Bütün emekleriniz için çok teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.

05-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar