MasterChef Batuhan Bayır kimdir?

MasterChef Batuhan Bayır kimdir?
TV 8'den ekrana gelen MasterChef 2019 yarışmasında elemeleri geçerek 14 yarışmacı arasına adını yazdıran Batuhan Bayır kimdir?

Geçtiğimiz sezon TV 8 ekranlarında yayın hayatına başlayan MasterChef'te 2. sezon heyecanı yaşanıyor. Yeni sezonda da 14 yarışmacı, yaptıkları yemeklerle şeflerin gözüne girmek için birbirleriye yarışıyorlar. Elinin lezzetine güvenen pek çok yarışmacının hayali finale kalarak sezonun MasterChef'i olabilmek. Bu yarışmacılardan biri de Batuhan Bayır olarak görünüyor. Hiç kuşkusuz izleyiciler yarışmacıların, yarışma dışında ne yaptığını ve kim olduğunu merak ediyor. Batuhan Bayır kimdir? Hangi meslekle uğraşıyor.

Elemeye katılan 80 yarışmacı içerisinden 14 yarışmacı seçildi

Son döneme damgasını vuran formatlardan biri olan MasterChef 2019 için binlerce başvuru yapıldı. Tüm başvurular içerisinden 80 yarışmacı elemeye kalma fırsatı yakaladı. Bu 80 yarışmacı 2 hafta boyunca teker teker Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve yarışmadan ayrılan Hazer Armani'nin yerine gelen İtalyan şef Danilo Zanna'nın karşısına çıktı. Yarışmanın jüri üyeleri kendilerine sunulan menüleri değerlendirerek 80 yarışmacı içerisinden 14 as yarışmacıyı seçti. Yarışmanın bundan sonrası geçen sezon bildiğimiz formatıyla devam edecek. 

MasterChef Batuhan Bayır kimdir?

MasterChef 2019'un en genç yarışmacılarından olan Batuhan Bayır, 22 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Batuhan Bayır'ın mesleği aşçılık. Batuhan Bayır, genç yaşına karşın ülkenin pek çok şefiyle çalıştığını ve deneyim kazandığını ifade ediyor. Yarışmayı kazanacağını söyleyerek kendine inancının tam olduğunu gösteren Batuhan Bayır'ın yarışmaya katılma nedeni ise kendini kanıtlama isteği. 

MasterChef 2019'da yarışan yarışmacılar

TV 8 ekranlarından izleyicisine ulaşan MasterChef 2019'da 80 yarışmacı elemelere katıldı. Jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya tarafından seçilen 14 yarışmacı, yarışmada yer alma hakkı kazandı. 

Murat Tokmak: Trabzonlu evli ve 2 çocuklu…

Rıfat Yurttaş: 27 yaşında oldukça iddialı…

Yasin Obuz: 32 yaşında, Almanya’dan katılıyor… Eski Yemekteyiz yarışmacılarından…

Açelya Kılıçay: Profesyonel şef

Eda Karabulut Nayir: İstanbullu, pastacı kalfası

Suna Aydın: Profesyonel şef

Ekin Eylem Ulaş: Amatör aşçı

Mustafa Aydın: Şef yardımcısı

Onur Dursun: Sağlık görevlisi

Batuhan Bayır: Profesyonel şef

Cemre Uyanık: Aşçılık eğitimi alıyor

Güzide Mertcan: Ev hanımı

Faruk Batuhan Öner: Amatör Aşçı

Nalan Toprak: Profesyonel hakem

01-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar