1 Eylül Pazar Reyting Sonuçları

1 Eylül Pazar Reyting Sonuçları
1 Eylül Pazar reyting sonuçları belli oldu. Dün Masterchef Türkiye mi, Yaparsın Aşkım mı daha çok izlendi? İşte dünün reytingleri!

1 Eylül Pazar reyting sonuçları belli oldu. Dün tv8 ekranında Masterchef Türkiye, Fox TV'de Yaparsın Aşkım yeni bölümüyle yayınlanırken, atv'de Orman Çocuğu, Kanal D'de Eyvah Eyvah 3 filmleri seyirciyle buluştu. Masterchef Türkiye ve Yaparsın Aşkım arasındaki mücadelede kazanan hangisi oldu? Dün seyirci yarışma programlarını mı, yoksa filmleri mi izlemeyi tercih etti? 1 Eylül Pazar gününe ait reyting sonuçlarını siz değerli canlitv.com ziyaretçiler için derledik!

Yarışmacıların belirlenmesinin ardından rekabetin dozunun bir nebze daha arttığı tv8'in başarılı yarışma programı Masterchef Türkiye'de gruplar dün ilk takım yarışından galibiyet ile ayrılmak için ter döktüler. Gruplar bakla çorbası, perde pilavı, islim kebabı ve komposto'dan oluşan menüyle şeflerin onayını almaya çalıştı. İlk takım yarışını kazanan mavi takım olurken, Masterchef Türkiye AB kategorisinde günün en çok izleneni oldu. TOTAL'de ise üçüncü sırada yer aldı.

CANLI TV İZLE

Günün diğer iddialı yarışma programı ise İlker Ayrık'ın sunumuyla Fox TV'de yayınlanan Yaparsın Aşkım'dı. Araba kazanmak için birbirleriyle kıyasıya rekabet eden çiftlerin mücadelesi izleyenleri ekran başına kilitlerken araba kazanan çift Serap ve Erkan oldu. Yaparsın Aşkım programı AB kategorisinde günü yedinci sırada tamamlarken, TOTAL'de ikinci sırada kendine yer buldu.

AB kategorisinde ilk 10 sıralaması şu şekilde oluştu;

1- MASTERCHEF TÜRKİYE - TV8
2- ORMAN ÇOCUĞU - ATV
3- FOX ANA HABER HAFTA SONU - FOX TV
4- EYVAH EYVAH 3 - KANAL D
5- SHOW ANA HABER - SHOW TV
6- MASTERCHEF TÜRKİYE ÖZET - TV8
7- YAPARSIN AŞKIM - FOX TV
8- SPOR GÜNDEMİ - KANAL D
9- HAVA DURUMU - KANAL D
10- REPO MEN - KANAL D

TOTAL kategorisinde ilk 10 sıralaması şu şekilde oluştu;

1- ORMAN ÇOCUĞU - ATV
2- YAPARSIN AŞKIM - FOX TV
3- MASTERCHEF TÜRKİYE - TV8
4- FOX ANA HABER HAFTA SONU - FOX TV
5- EYVAH EYVAH 3 - KANAL D
6- SHOW ANA HABER - SHOW TV
7- KUTUP MACERASI - ATV
8- HABER ÖNÜ - SHOW TV
9- YAPARSIN AŞKIM ÖZET - FOX TV
10- TATLI BELA - KANAL 7

NOT: TNS tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarının tamamı ve detaylarının paylaşılması yasaklandığından dolayı sadece listelerin ilk 10 sıralamasını sizinle paylaşabiliyoruz.

02-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar