MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MasterChef eleme adayları kimler oldu?
MasterChef Türkiye yarışmasında 2 Eylül tarihinde eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye’de bu hafta kimler eleme adayı oldu?

Son yıllarda televizyonlarda yarışma programları altın sezonunu yaşıyor. Neredeyse yarışma olmayan Tv kanalı yok gibi. Bu yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye yarışmasında 2 Eylül tarihinde eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye’de bu hafta kimler eleme adayı oldu, bakalım.

MasterChef eleme adayları kimler oldu?

Kadın erkek herkesi ekrana bağlayan MasterChef Türkiye TV8 kanalının en gözde yarışmalarından biri.  Birbirinden heyecanlı hatta hırslı yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği MasterChef Türkiye'nin bu haftaki eleme adayları belli oldu. Birbirinden tecrübeli üç şefin yönettiği yarışma programı Masterchef Türkiye’nin yeni bölümlerini Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Tv8 kanalından takip edebiliyorsunuz.

Bugünkü dokunulmazlık oyunları sonrasında MasterChef eleme adayları belli oldu. Takımların dokunulmazlık mücadelesi kıran kırana geçti. Kaybeden ve kazananlar belli oldu. Bu sefer de kaybeden takımın yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için ter döktü. Büyük tartışmaların yaşandığı gecede işte MasterChef eleme adaylarını tanıyalım.

Sıra Dokunulmazlık Oyununda

MasterChef'te bu akşam ilk dokunulmazlık oyunu için mücadele yaşandı. Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları önce 3 ayrı yemekle dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Mavi takımın kaptanlık pazubandını Suna takarken, Kırmızı takımın kaptanı ise Onur oldu. Ancak Onur'un kaptanlık çabası yeterli olmadı. Suna'nın ver4diği karar sonucu Mavi takım bir yemek eksik değerlendirildi ve dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım işi şansa bırakmadı ve bireysel dokunulmazlık için Mehmet Şef'in özel yemeğini yaptı. Yarışmacılar yemeklerin tadına bakarken bu sefer de sos krizi yaşandı. Neyse ki sosu hakkıyla yapan Suna bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Masterchef eleme adayları kimler?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Suna, bir türlü yıldızının barışmadığı Ekin'i ilk eleme adayı olarak gösterdi. Doğrudan eleme potasına giren Ekin böylece ilk eleme adayı oldu. Suna'nın bu kararı takım arkadaşları tarafından tepkiyle karşılansa da Suna, kararından geri dönmedi.

Yarışmacıların kendi aralarında yaptığı oylama ile ikinci eleme adayı Eda oldu. Eda ile Ekin, yarın elenmemek için mücadele edecek ve en iyi yemeği yapmaya çalışacaklar.

Masterchef üyesi Mehmet Yalçınkaya’yı tanıyalım

1974 Bolu doğumlu usta aşçı dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. 2004 yılında İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim alan Yalçınkaya, Amerika' nın ünlü gurme dergisi “CULINARY” de Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyalleri yayınlandı. Almanya’da dört yılda bir yapılan IKA OLİMPİYADE DER KÖCHE A kategorisinde bronz madalya alarak dünya üçüncüsü oldu. Türk mutfağı ile ilgili çeşitli fuar, festival ve yarışmalarda madalya, şilt ve sertifikalar kazanan ünlü şef halen uluslar arası yemek yarışmalarında ülkemizi temsil etmektedir.

03-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar