MasterChef elenen isim belli oldu İşte finalist yarışmacılar!

MasterChef elenen isim belli oldu İşte finalist yarışmacılar!
MasterChef’te elenen isim ve ilk finalist açıklandı. Cemre, Güzide, Batuhan, Ekin ve Alican ile finale giden MasterChefte kim elendi ve ilk finalist kim oldu?

Büyük finale adım adım yaklaşılan MasterChef’te elenen isim belli olurken ilk finalist de açıklandı. 20 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen 72. Bölüm sonunda Somer Şef'in sunduğu perde pilavı, elenecek ismi belirledi. Cemre, Güzide, Btuhan, Ekin ve Alican ile finale giden MasterChef Türkiye’de kim elendi ve ilk finalist kim oldu? Şimdi detaylar...

MasterChef elenen isim belli oldu İşte finalist yarışmacılar!

Perşembe akşamı Tv8 kanalında Alican, Batuhan ve Ekin'in eleme potasına girdiği MasterChef Türkiye’nin  yayımlanan son bölümünde elenen ve finale kalan ilk isim belli oldu. 5 yarışmacının elenmemek için mücadele ettiği  72. Bölüme O Ses Türkiye jüri üyeleri ile Acun da  konuk olarak katıldı. Somer Şef, Siirt'e özgü bir yemek olan perde pilavının elenecek ismi belirlemesini uygun buldu. Büyük bir rekabete sahne olan son bölümde elenen ve finale kalan isimler netleşti.

Masterchef'te kim veda etti?

23 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak 73. Bölümle birlikte MasterChef’te final heyecanı yaşanacak. Toplamda 3 oyunun yer aldığı bölümde son finalist de belli olacak. 20 Aralık Cuma günü yayımlanan 72. bölümde elemeye kalan üç isim elenmemek için ter döktü. Eleme potasındaki Alican, Batuhan ve Ekin arasından biri elenecekti. Sırasıyla Alican, Batuhan ve son olarak da Ekin eleme potasına girmişti. Dün yapılan haftanın son bölümüyle Batuhan yarışmaya veda etti. Kaderin bir cilvesi olsa gerek, Batuhan bir gün önce de 10.000 liralık büyük ödülün sahibi olmuştu.

MasterChef Türkiye ilk finalist kim?

Büyük finale gidilirken birbirinden başarılı üç Şef hata yapmamak için dikkatli davranıyorlar. Bir haksızlığa meydan vermemek için yemeklerdeki en küçük ayrıntılara bile hassasiyet gösteriyorlar. Özellikle son 5'e kalan MasterChef adayları bu nedenle çok zorlandılar. 72. Bölümde son eleme mücadelesi vardı. Somer Şef, eleme potasındaki üç yarışmacıdan yani Alican, Batuhan ve Ekin'den perde pilavı yapmalarını talep etti. Yemeklerin yapım aşaması için 1 saat uygun görüldü. Jüri üyeleri ince eleyip sık dokuyarak yemekleri iki kez tattı. Batuhan'ın yaptığı pilavın baharatı fazla gelirken Ekin'in yoğurduğu hamurun kalın olduğu söylendi. Alican'ın yaptığı pilav ise az kızarmıştı.

1 saat süre bittiğinde sonuçlar da belirlendi. En lezzetli perde pilavını yapan Ekin ilk finalist olarak adını MasterChef’e yazdırmayı başardı. Eleme potasındaki Alican ise yemeği beğenilen ikinci yarışmacı oldu ve elenmekten kurtuldu. Yarışmaya veda eden isim ise yarışmaseverler tarafından MasterChef'i kazanacağına kesin gözüyle baktığı Batuhan oldu. Canlitv olarak Batuhan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

21-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar