MasterChef Türkiye 18. bölüm izle

MasterChef Türkiye 18. bölüm izle
MasterChef Türkiye 18. bölüm izle; 7 Ağustos Cuma günü yayınlanan MasterChef Türkiye yeni bölüm HD ve tek parça olarak bu sayfada.

MasterChef Türkiye 18. bölüm izle; TV8 ekranlarında 7 Ağustos Cuma akşamında 18. bölüm ile MasterChef Türkiye izlenecek. Yeni bölüm, HD ve tek parça olarak bu sayfa üzerinden kolay bir şekilde izlenebilir. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu'ndan oluşan jüri üyeleri karşılarına çıkan yarışmacıları değerlendiriyor. Devam eden eleme turunda büyük heyecan yaşanıyor. MasterChef Türkiye yeni bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 18. bölüm

MasterChef Türkiye'de final turu elemeleriyle ana kadro yarışmacıları birer birer belli oluyor. Ana kadroya girmeye hak kazanan ilk yarışmacılar belirlendi. Kalan yarışmacılar da hızlı bir şekilde belirlenmeye devam edecek. Birbirinden iddialı yarışmacıları gördüğümüz yarışma programında hangi isimlerin ana kadroda olacağı milyonlarca izleyici tarafından merakla bekleniyor. Her bölümde bir yarışmacıyı ana kadroya girerken görüyoruz. Final turunda iki aşamalı bir eleme yapılıyor. Öncelikle şefler yarışmacılardan bir yemek yapmalarını istiyor. Bu yemeği en iyi yapan 4 yarışmacı ikinci aşamaya yükseliyor. İkinci aşamada yarışmacılardan bir yemek daha yapmaları isteniyor. Bu yemeği en iyi yapan isim ana kadroya kalmaya hak kazanıyor. Şimdiye dek 3 yarışmacı adını ana kadroya yazdırmayı başardı. Jüriler, adaylar arasından 15 yarışmacıyı arıyor. Her yeni bölümde ana kadroya girme hakkı kazanan bir yarışmacı göreceğiz.

Yeni bölümleri büyük heyecan yaratan MasterChef Türkiye, herkesi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Final turuyla ana kadroya kalacak kişiler belirleniyor. Dilerseniz yarışmada ana kadroya girmeyi başaran yarışmacılara göz atalım.

Serhat Acarsoy

Final turunun ilk bölümünde yarışmacılardan kayısı yatağında çoban kavurma yapmaları istenmişti. Jüri üyeleri bu yemeği en iyi Serhat Acarsoy'un yaptığına kanaat getirdi. Böylece Serhat Acarsoy, ana kadroya girme başarısı gösteren ilk isim oldu.

Duygu Acarsoy

İkinci final turu bölümünde ise çökertme kebabı yapıldı. Tüm yarışmacılar ellerinden gelen en iyi yemeği yapmaya çalıştı. Jüriden geçer not alan Duygu Acarsoy, ana kadroya giren ikinci yarışmacı olmayı başardı.

Özgül Coşar

Üçüncü final turu da büyük heyecana sahne oldu. Yarışmacılardan vegan tabağı hazırlamaları istendi. Jüriye göre bu yemeği en iyi yapan kişi Duygu Acarsoy oldu. Böylece ana kadroya girmeye hak kazandı.

07-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler