MasterChef Türkiye 19. bölüm izle

MasterChef Türkiye 19. bölüm izle
MasterChef Türkiye 19. bölüm izle; 8 Ağustos Cumartesi günü tv8'den ekrana gelecek MasterChef Türkiye yeni bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için detaylar.

MasterChef Türkiye 19. bölüm izle; TV8'den ekrana gelen MasterChef Türkiye 19. bölüm ile ekrana geliyor. 8 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20:00'da izleyiciyle buluşacak yeni bölüm merakla bekleniyor. Herkesin heyecanla beklediği yeni bölümde elemeler devam edecek. Bir ana kadro yarışmacısını daha öğreneceğiz. MasterChef Türkiye 19. bölüm HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 19. bölüm izle

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi isimlerin jüri üyeliği yaptığı MasterChef Türkiye'de elemeler tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacıların tek hedefi 16 kişilik ana kadroda yer alabilmek. Şeflerin istediği tabakları çıkarmaya çalışan yarışmacılar ana kadro için son bir elemeden geçiyorlar. MasterChef Türkiye'de elemelerin en başarılı 28 ismi fina turuna çıkmayı başardı. Ancak 12 kişi ana kadroya giremeden yarışmaya veda edecek. Yani bu 16 kişinin ana kadroya gireceği anlamı taşıyor. MasterChef jürileri final turunda öncelikle yarışmacılardan bir yemek istiyor. Bu yemeği en iyi yapan 6 isim final turunun ikinci etabına kalıyor. İkinci etapta yarışmacılardan ikinci bir yemek daha yapmaları isteniyor. İkinci etapta yemeği en iyi yapan yarışmacı ana kadroya giriyor. Ana kadroya girme başarısı gösteren 5 yarışmacı belli olmuş durumda. İşte o yarışmacılar;

Serhat Acarsoy: Final turunun ilk bölümünde yarışmacılardan kayısı yatağında çoban kavurma yapmaları istenmişti. Jüri üyeleri bu yemeği en iyi Serhat Acarsoy'un yaptığına kanaat getirdi. Böylece Serhat Acarsoy, ana kadroya girme başarısı gösteren ilk isim oldu.

Duygu Acarsoy: İkinci final turu bölümünde ise çökertme kebabı yapıldı. Tüm yarışmacılar ellerinden gelen en iyi yemeği yapmaya çalıştı. Jüriden geçer not alan Duygu Acarsoy, ana kadroya giren ikinci yarışmacı olmayı başardı.

Özgül Coşar: Üçüncü final turu da büyük heyecana sahne oldu. Yarışmacılardan vegan tabağı hazırlamaları istendi. Jüriye göre bu yemeği en iyi yapan kişi Duygu Acarsoy oldu. Böylece ana kadroya girmeye hak kazandı.

Emir Elidemir: Dördüncü final turunda yarışmacılardan deniz tarağı yapmaları istendi. Bu yemeği en iyi yapan Emir Elidemir, ana kadroya girdi.

Ayyüce Kamit: Beşinci final turunda yarışmacılardan tavuk, yoğurt, bulgur ve domates malzemelerinden oluşacak bir yaratıcı tabak oluşturmaları istendi. En iyi tabağı çıkaran Ayyüce Kamit ana kadroda kendine yer buldu.

08-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler