Aamir Khan Türkiye’de Film Çekecek!

Aamir Khan Türkiye’de Film Çekecek!
Hindistan’ın dünyaca ünlü oyuncusu Aamir Khan yeni filmini Türkiye’de çekmeye karar verdi. Ekim ayında başlanacak çekimler 40 gün sürecek. İşte detaylar!

Türkiye doğal ve tarihi güzellikleri, eşsiz seçenekleriyle sinema ve dizi sektörü için tüm dünyada yıldızı en çok parlayan ülkelerden biri. Özellikle son zamanlarda dünya sinemasının önde gelen yapımcıları ve şirketleri Türkiye’de çekim yapmak için adeta yarışır hale geldiler. Daha önce pek çok sinema filmi çekilen Türkiye’de son günlerde yeni bir sinema filmi çekimi için hazırlıklar başlamış durumda. Hint sinemasının önde gelen oyuncu ve yapımcılarından dünyaca ünlü Aamir Khan yeni filmin çekimleri için Türkiye’yi seçti. Aamir Khan’ın ülkemizde çekmek için hazırlandı film daha önce Amerikan sinemasında çekilen Forrest Gump’un uyarlaması olacak. Çekimleri Hindistan’da başlayan ancak koronavirüs sebebiyle yarıda kalan filmin çekimlerine Türkiye’de devam edilmesine karar verildi. İşte detaylar!

Aamir Khan Türkiye’de!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Hint sinemasının dünyaca ünlü oyuncusu Aamir Khan’ın ülkemizde bir film çekeceğini duyurdu. ABD Yapımı gişe rekortmeni filmlerden Forrest Gump’un uyarlaması olan Laal Singh Chaddha adlı filmin çekimleri Hindistan’da başlamış ancak koronavirüs sebebiyle çekimler yarıda kalmıştı. Bunun üzerine filmin oyuncusu ve yapımcısı Aamir Khan yarım kalan filmini Türkiye’de tamamlamaya karar verdi. Daha önce Türkiye’ye gelen ve ülkemizde oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaşan oyuncu ayrıca ülkemizi oldukça beğenmişti. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla filmin devamının çekimlerine önümüzdeki Ekim ayında başlanacak ve çekimler 40 günde tamamlanacak. Ülkemizde değişik yerlerde çekilecek film için ekip Ağustos ayında ülkemize gelerek araştırmalar yapılacak.

Çekimler Ekim Ayında Başlıyor!

Çekimlerine Hindistan’da başlanan ve Türkiye’de devam edilecek olan Laal Singh Chaddha filminin daha önce vizyonda yayınlanan Forrest Gump filminden uyarlanacağı açıklandı. Filmin yarım kalan çekimlerinin ülkemizde devam etmesinde en büyük etkenlerin, doğal güzellikleri, tarihi mekanları, eşsiz tabiatı ve sinema alanında sunduğu gelişmiş olanakları ve iş gücüyle teknik alt yapısının olduğu belirtiliyor. Hint Sinemasının Dünya sinemasına armağan ettiği dünyaca ünlü oyuncu Aamir Khan ayrıca yapımcılık ve yönetmenlikte yapmaktadır. Daha önce Türkiye’ye ziyaret gerçekleştiren ünlü oyuncu Aamir Khan bu ziyaretten oldukça memnun bir şekilde ayrılmıştı. Ekim ayında çekimleri başlayacak Laal Singh Chaddha adlı filmde Aamir Khan hem başrolde yer alıyor hem de filmin yapımcılığını üstleniyor.

07-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar