MasterChef Türkiye 31. bölüm izle

MasterChef Türkiye 31. bölüm izle
MasterChef Türkiye 31. bölüm izle; Sevilen yarışmanın 20 Ağustos Perşembe tarihli yeni bölümünü HD, tek parça, full ve tek part şekilde izleme sayfası.

MasterChef Türkiye 31. bölüm izle; Herkesin büyük ilgi ile takip etmeye devam ettiği MasterChef Türkiye'nin 31. bölümü ekrana geliyor. 20 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00'da başlayacak yarışma programında yarışmacılar yemek becerilerini konuşturacak. TV8 ekranlarında 3. sezonuyla izlediğimiz yarışma programının yeni bölüm heyecanını HD ve tek parça olarak yaşamak için doğru adrese geldiniz. Birbirinden ünlü ve alanında başarılı şefin jüri üyeliği yaptığı yarışma programı yine keyifli bir bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yarışmanın heyecanı TV8 ekranlarında yaşanacak. TV8 kanalı internet üzerinden nasıl canlı olarak izlenir? MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümü nereden izlenir? Sevilen yarışmanın son bölümünü tek part ve full olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 31. bölüm izle

Pozitif ve sempatik kişiliğiyle dikkat çeken İtalyan şef Danilo Zanna, yer yer agresif tutumuyla yarışmacıların korkulu rüyası olan Mehmet Yalçınkaya ve soyadı gibi sivri diliyle Somer Sivrioğlu'nu jüri üyesi olarak izlediğimiz MasterChef Türkiye'de önemli bir eşik aşıldı ve yarışmanın asıl kısımları başladı. Bu akşam ekranda olacak yeni bölümde yeni sezonun ilk MasterClass'ı yapılacak. Yıllardır mutfaklarda yer alan ve büyük bir tecrübeye sahip olan Mehmet şef, bu bölümde yarışmacıları eğitecek. Her MasterClass'ta farklı bir şey ile ilgili eğitim verilecek. Yeni bölümde bıçak kullanma eğitimi verilecek. Yarışmacılar kendilerine verilen malzemeleri bir bir bıçakla kesecek ve sonrasında Danilo ve Somer şef gelerek yarışmacıların yaptıkları kesimleri puanlayacak. En iyi isim yeni sezondaki ilk MasterClass olacak.

Her bölümüyle reyting listelerinin ilk sırasından inmeyen fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, 3. sezonu ile ekrana geliyor. Acun Medya imzasıyla TV8'in ekrana getirdiği büyük ilgi gören yarışmanın yeni bölümleri haftanın her günü 20:00'da ekranda oluyor. Yarışmanın tüm yeni bölümlerine bu adres üzerinden rahat bir şekilde ulaşabilmek mümkün.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı
Duygu Acarsoy
Özgül Çoşar
Emir Elidemir
Ayyüce Kamit
Sedat Tuncer
Furkan Yalçın
Esra Tokelli
Barbaros Yoloğlu
Tanya Kilitkayalı
Berk İlter
Eray Aksungur
Celal Sarıgül
Ebru Has
Gülşah Suna
Uğur Yılmaz

20-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler