Şeref Sözü Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı! Dizinin Çekimleri Başladı!

Şeref Sözü Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı! Dizinin Çekimleri Başladı!
Show Tv ekranlarında Eylül Ayının ikinci haftasıyla birlikte seyirciyle buluşacak olan şeref Sözü’ne yeni oyuncular katılırken dizi çekimlere başladı. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak yeni diziler heyecanla beklenmeye başlandı. Kanalın son zamanlarda yaptığı projelerde reyting rekorları kırması bu sezon yayınlanacak dizilerin de merak edilmesine sebep oldu. Çukur, Ramo, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi dizilerin yayıncı kanalı olan Show Tv yeni yayın dönemine de iddialı hazırlanıyor. Kanalın özellikle heyecan ve merakla beklenen yeni yapımlarından biri Şeref Sözü Dizisi. Tims & B Yapım tarafından hazırlanan ve senaryosu Eda Tezcan tarafından kaleme alınan Şeref Sözü’nün yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan oturuyor. Birbirinden usta oyuncuların yer aldığı dizide Tolgahan Sayışman, Sude Zülal Güler, Öykü Çelik, Hülya Şen ve Hülya Korel gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Meltem Gülenç ve Toprak Sağlam’da eklendi. Dizi ayrıca bugün itibariyle sete çıkarak çekimlere başladı. İşte detaylar!

Şeref Sözü Sete Çıktı!

Show Tv ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak ve Tims & B Yapım tarafından hazırlanan yeni dizi Şeref Sözü bugün itibariyle çekim mekanı olan İzmir’de sete çıkarak yeni sezonun ilk bölümünün çekimlerine başladı. Şimdiden heyecanla beklenen dizinin konusu hakkında tam olarak bir bilgi yok. Ancak dizinin bir gencin verdiği söz üzerine hikaye dildiği ve yine aynı gencin imkansız bir aşkın peşinde olduğu kulislerde konuşulan konulardan. İzmir’de çekimleri başlayan dizinin Eylül ayının ikinci haftasıyla birlikte ekrana gelmesi ve seyirciyle buluşması bekleniyor.

Meltem Gülenç Kimdir?

Son olarak Azize dizisinde yer alan başarılı oyunculardan Meltem Gülenç 30 Mayıs 1970 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Meltem Gülenç ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar vermiş ve bunun için Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olarak profesyonel oyunculuğa başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1999 yılında Kayıp adlı yapımla atmıştır. Birçok tiyatro oyununda er alan başarılı oyuncu Meltem Gülenç Devlet tiyatrolarında birçok farklı sanatçıyla birçok farklı görevlerde bulunmuştur. Oyuncunun Şeref Sözü dizisinde hangi karakterle yer alacağı henüz bilinmemektedir. Meltem Gülenç’in şu ana kadar rol aldığı yapımlar şunlardır. Kayıp, Kızlarım İçin, Güneşin Kızları, 2 Yaka Bir İsmail, Sen Kiminle Dans Ediyorsun.

21-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar