MasterChef Türkiye 34. bölüm izle

MasterChef Türkiye 34. bölüm izle
MasterChef Türkiye 34. bölüm izle; Yeni bölüm HD ve tek parça olarak bu adreste. 23 Ağustos Pazar tarihli son bölüm full ve tek part izlemek için detaylar.

MasterChef Türkiye 34. bölüm izle; Bugün ekrana gelen yeni bölüm, bu sayfada yer alan bağlantı üzerinden HD ve tek parça olarak izlenebilir. Son bölüm herkes tarafından merak içerisinde bekleniyordu. 23 Ağustos Pazar akşamı yayınlanan bölümü izlemek oldukça kolay. Yarışma başladığı anda milyonlarca izleyici heyecanla televizyonlarının karşısında soluğu alıyor. Kaçıranlar ya da televizyonda izleme imkanı bulamayanlar bölümü internet üzerinden izliyor. Bu akşam ekranda olacak yeni bölümü internet üzerinden tek part ve full bir şekilde izlemek isteyenler izleyebileceği bir internet adresi arıyor. Siz de yeni bölümü izlemek için site arıyorsanız doğru aderese geldiniz. MasterChef Türkiye 34. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 34. bölüm izle

Dün akşam ekrana gelen MasterChef Türkiye 33. bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Yeni sezondaki ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Tüm yarışmacıların kıran kırana mücadele verdiği dokunulmazlık oyununu kazanan kişi Serhat oldu. Böylece Serhat hem dokunulmaz oldu hem de bir yarışmacıyı potaya gönderme hakkı elde etti. Serhat'ın hangi yarışmacıyı potaya göndereceği merakla beklendi. Serhat, aldığı karar neticesinde Ayyüce'yi eleme potasına yolladı. Heyecan dolu dokunulmazlık oyununun ardından bu akşam yeni sezondaki ilk eleme oyunu oynanacak ve diğer eleme adayı da belli olacak. Oyunun hemen ardından Ayyüce ve eleme adayı olacak ikinci isim arasından bir kişi yarışmaya veda eden ilk yarışmacı olacak.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi Türkiye'de adından söz ettiren şefleri jüri üyesi olarak gördüğümüz yarışma programı her bölümüyle izleyicilere güzel anlar yaşatıyor. Birbirinden gelecek vaat eden MasterChef adayları hem birbirleriyle yarışacak hem de yarışma programının jüri üyelerini yemekleriyle etkilemek zorundalar. Tüm dünyayı kasıp kavuran MasterChef programı Türkiye'de de milyonlarca izleyici tarafından heyecanla izleniyor. Ekranlara gelen her yeni bölüm sosyal medyada gündem oluyor, reyting sıralamalarında ilk sıradan inmiyor. MasterChef Türkiye yarışması haftada 7 gün saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Acun Medya imzası taşıyan yarışma programının tüm yeni bölümlerine canlitv.com adresinden ulaşmak mümkün. Yarışmayla ilgili daha çok bilgi için bu adresi takipte kalın.

23-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler