MasterChef Türkiye 37. bölüm izle

MasterChef Türkiye 37. bölüm izle
MasterChef Türkiye 37. bölüm izle; Büyük heyecan sürüyor. Yeni bölüm HD ve tek parça bu sayfada. Son bölüm full izlemek için yazının devamına göz atın.

MasterChef Türkiye 37. bölüm izle; TV8'den ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümü HD ve tek parça olarak bu sayfada. Son bölümü full ve tek part olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi jürileriyle büyük bir izleyici kitlesinin beğenisi kazanan MasterChef Türkiye'nin 26 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelen 37. bölümü sizlerle.

MasterChef Türkiye 37. bölüm izle

Yemek tutkunları ve yarışma severler tarafından her bölümüyle heyecan içerisinde izlenen MasterChef Türkiye, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında 3. sezonuyla ekranlara geliyor. Şefler yarışmacılardan büyük bir beklenti içerisinde. Dolayısıyla yarışmacılar her bölümde ellerinden gelenin en iyisini yapmalı. Bazı durumlarda bu bile onları elenmekten kurtaramayabiliyor. Sevilen yarışma programının yeni bölümünü internet üzerinden izlemek isteyen izleyiciler nereden izleyebileceğini oldukça merak ediyor. MasterChef Türkiye de dahil olmak üzere pek çok dizi ve yarışma programlarının yeni bölümlerine canlitv.com ile ulaşabilmeniz mümkün. Bu sayfa üzerinde bağlantıya tıklamanız halinde 37. bölümü çok kolay bir şekilde tek part ve HD olarak izleyebilirsiniz. 

Son dönemde en çok izlenen yarışma programlarından biri olmayı başardı. Birbirinden eğlenceli ve bir o kadar da sert jüri üyeleriyle izleyicilerin beğenisini toplayan MasterChef Türkiye, 15 yarışmacıyla devam ediyor. 16 kişiyle başlayan MasterChef Türkiye, her hafta bir yarışmacıyı evine gönderecek. Geçen hafta eve giden isim Sedat Tuncer olmuştu. Bu hafta yarışmaya veda eden kişi kim olacak. Hafta ortasına geldiğimiz bugün haftanın elemesine bir gün daha yaklaşmış olacağız. Pazar günü bu hafta yarışmaya kimin veda edeceğiniz öğreneceğiz. Kimin eleneceği ise haftanın tümünde yarışmacıların nasıl bir performans ortaya koyduğuyla doğrudan bağlantılı. Bu nedenle bu akşam yarışmacıların nasıl bir performans sergilediği oldukça belirtili olacak. MasterChef Türkiye bu akşam saat 20:00'da 37. bölümüyle ekrana gelecek.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı
Duygu Acarsoy
Özgül Çoşar
Emir Elidemir
Ayyüce Kamit
Furkan Yalçın
Esra Tokelli
Barbaros Yoloğlu
Tanya Kilitkayalı
Berk İlter
Eray Aksungur
Celal Sarıgül
Ebru Has
Gülşah Suna
Uğur Yılmaz

 

26-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler