MasterChef jürisinden Menajerimi Ara'ya gönderme! Medya savaşları kapıda mı?

MasterChef jürisinden Menajerimi Ara'ya gönderme! Medya savaşları kapıda mı?
İlk bölümüyle reytingleri zorlayan Menajerimi Ara dizisine gönderme yapan MasterChef jüri üyesi kim? İzleyici heyecanlandı, yoksa medya savaşları mı başlayacak?

Yeni sezonun ilk bölümü 17 Temmuz Cuma akşamı başlayan MasterChef Türkiye, kadın erkek herkes tarafından merak ve ilgiyle takip edilmeye, yemek tutkunlarını ekrana bağlamaya devam ediyor.  Dünyanın farklı yerlerinden katılan iddialı şef adayları yaptıkları yemeklerle jüri üyesi şeflerin gözüne girmeye çalışırken MasterChef jürisinden ilk bölümü yayınlanan Menajerimi Ara'ya gönderme geldi. İlk bölüm olmasına rağmen reytingleri zorlayan Menajerimi Ara dizisine gönderme yapan MasterChef jüri üyesi kim ve neden bir göndermede bulundu? İzleyici heyecanlandı, yoksa medya savaşları mı başlayacak? Herkesin merak ettiği sıcak gelişme haberimizde. Şimdi detaylar

MasterChef jürisinden Menajerimi Ara'ya gönderme! Medya savaşları kapıda mı?

Ülkemizin en renkli ve yarışmacı kanalı TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye programı yayınlandığı her gün zirvedeki yerini koruyor. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, Star TV'nin iddialı dizisi Menajerimi Ara'ya olay bir gönderme yaparak bir anda dikkatleri üzerine çekti. Naif üslubuyla tüm MasterChef adaylarının takdirini kazanan Somer Sivrioğlu farklı formatıyla ekrana gelen Menajerimi Ara dizisine yarı şaka yarı ciddi göndermede bulunarak hem kendi programını hem de ilk bölümüyle reytingleri sallayan Menajerimi Ara dizisini ön plana çıkardı. Kimilerince stratejik bulunan bu göndermeyle Somer şef aslında tam da taşı gediğine koymuş oldu.

Bir numarayız bebeğim!

Uyarlama dizi olsa da ünlülerin parıltılı ancak stresli hayatını ekrana getiren Menajerimi Ara dizisi ilk bölümüyle Star Tv’deki ekran serüvenine başladı ve izleyiciden tam not aldı. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştıkları Ay Yapım imzalı yeni dizisi Menajerimi Ara ilk bölümünde son zamanların başarılı oyuncusu Tuba Büyüküstün'ü ağırladı. Aynı saatlerde TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında gözler yarışma adaylarını yaptıkları yemeklerde olurken kulaklar da reyting kuruluşundan gelecek haberlerde idi. MasterChef jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Menajerimi Ara dizisini reytinglerde geride bıraktıklarını kendi üslubunca dile getirmek için bir mesaj yayınladı. Şef Somer Sivrioğlu, zekasını kullandığı paylaşımında "Menejerimi aramaya gerek kalmadı, hala tüm bantlarda bir numarayız bebeğim" mesajını verdi. Her iki programın da reklamını yapan Somer Şef bu göndermesiyle acımasız reyting kuruluşlarına da manidar bir mesaj vermiş oldu.

Somer Sivrioğlu Kimdir?

1971 doğumlu Somer Sivrioğlu Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu ve en 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak için Avustralya’ya gitti. Ülkesine döndükten sonra restoran işleten annesinin yanında çalıştı. Bir yandan dünya mutfağını inceleyen Somer, şefliğe yürürken restoran zincirlerinde yöneticilik yaptı. Yarışmalara katılan Somer Şef, birçok Türk Lezzetini özellikle sakatat lezzetini yurt dışında başarıyla temsil etti. Lezzet Yolculuğu isimli radyo programıyla adını duyuran Somer Şef, en iyi restaurant, en iyi et ve en iyi lezzet ödülü gibi çok dalda ödül sahibi oldu. Halen Efendy isimli restaurant’ı Sydney’de en iyi restaurantlar arasında yer almaktadır.

27-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar